account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pieke Potloed

Pieke Potloed

Het is wel even zoeken. Maar als je bar-bistro Pieke Potloed in Maastricht eenmaal hebt ontdekt, komt je er geheid terug. Of dat nu is voor de authentieke sfeer en gastvrijheid, ’t zoervleis, de gezellige vrijdagmiddagborrel (‘vrijmibo’) of voor de misschien wel best getapte pilsener van Maastricht.

Bar-bistro Pieke Potloed ligt in het centrum van Maastricht, vlak bij het Vrijthof. In de Sporenstraat om precies te zijn, een doorsteek van de Grote Staat naar het Sint-Amorsplein en de Platielstraat. Een rustpunt in het drukke winkel- en uitgaanshart van Maastricht. Geen ‘zien en gezien worden’, maar even op adem komen in ons café of op het intieme binnenterras (de patio).

Oudere generaties Maastrichtenaren kennen het café misschien nog onder de voormalige naam ‘In de Gouwe Poort’.

Sinds 2016 is bar-bistro Pieke Potloed in handen van Gilbèr Royen, jarenlang een bekend gezicht achter de bar van café In den Ouden Vogelstruys aan het Vrijthof (‘de Struys’ voor intimi). Onder de nieuwe uitbater waait er een frisse wind door de bar-bistro en staat drank voortaan op gelijke hoogte met spijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Belinda Van de water

Een weekendje Maastricht en dan op aanraden van een kennis gereserveerd bij Pieke Potloed. Het eten is echt super, met liefde gemaakt en dat proef je!! En de bediening is top!! Alle lof en de groeten uit Rotterdam. 😊

za 30 juni 2018

Ralph van Stokkum

Heerlijk dinertje, goed verzorgd en bediend door enthousiast team.

di 26 juni 2018