account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pizza Pasta Basta Sint-Truiden

Pizza Pasta Basta Sint-Truiden

Klassiek & Authentiek Italiaans restaurant te Sint-Truiden.

Pizza Pasta e Basta laat u kennis maken met de authentieke Italiaanse keuken, zoals hij bedoeld is, altijd met verse ingrediënten, in een sfeervolle omgeving.

Bekijk onze menukaart alvast voor een voorproefje uit onze kwalitatieve maar betaalbare gerechten. Wij verwelkomen u graag.
  • € 25 - 50
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Nog nooit een negatieve ervaring gehad in Pizza Pasta Basta. Steeds hele Vriendelijke bediening. Eten super lekker! Ons gaan ze nog vaak zien! 😀

zo 08 december 2019

M.

Een DIKKE pluim voor Michelle die altijd zo vriendelijk is, lacht, alles ziet en uitstraalt dat ze haar werk heel graag doet. En ook het eten en de wijn is altijd onzettend lekker :-D Wij komen zeker terug!

do 05 december 2019

Michel De Moortel

Weer een heerlijke avond met fijn gezelschap bij Pizza Pasta Basta. Ik ga weinig op restaurant eten, maar bij hen is het zo gezellig dat je wel moet terugkomen. Het eten is er zo fijn en goed, nog nooit is het tegengevallen of heeft de vriendelijke bediening daar iets mee te maken?

za 30 november 2019

Marleen Grootaers

Het was zeer lekker en goed van hoeveelheid. De bediening was zeer vlot en iedereen was super vriendelijk.

za 30 november 2019