account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ploatse6

Ploatse6

Ploatse6 wordt een gezellige bistro met een trendy interieur waar we huisbereide bistrogerechten en seizoensgebonden suggesties serveren.

Bij mooi weer geniet je van de zon op onze charmante binnenkoer.

Tijdens de week voorzien we een lunch en er zijn ook verschillende formules
voor privégelegenheden en events.

Van harte welkom bij Ploatse6,
Jonas en Sofie
Team Ploatse6
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Super lekker gegeten gisterenavond! Heel gezellig, vriendelijke bediening, wat wil je nog meer op een zondagavond. Wij komen zeker terug!

zo 19 mei 2019

Serge Verstraete

SUPER!

vr 26 april 2019

Nicole Matton

Zondagmiddag zijn we in familieverband met 6 gaan tafelen bij Ploatse6. En zoals steeds keerden we met een uiterst tevreden gevoel huiswaarts. Niet minder dan 4 verschillende suggesties werden er besteld wat geen enkel vormde. Zowel de Kabeljauwhaas Asperges, Gambas à la Plancha, Steak Tartaar als de Rundskraai Bordelaise waren overheerlijk. Verse gerechten, perfecte bakwijze, in een meer dan voldoende portie en met de glimlach en kwinkslag bediend. Als aperitief kozen we voor een fles "Le Grand Noir Chardonnay/Viognier", een witte wijn die trouwens geserveerd wordt bij de VRT tijdens het programma "Van Gils en Gasten". Als rode wijn zochten we een wijn die bij alle gerechten paste en de fles(sen) Lady Herminia Tempranillo 2015" was de ideale "match". Als afsluiter lieten we ons verleiden met een heerlijke "dame blanche" en een huisbereide warme appletaart met vanille-ijs. Bedankt Sofie en team voor de culinaire verwennerij ! Het is steeds een plezier bij Ploatse6 terug te keren.

do 18 april 2019

P. uit HEESTERT

Heel lekkere menu.

ma 15 april 2019