account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pomodoré

Pomodoré

Na het succes van traiteurservice D’Oréarti werd Pastabar Pomodoré in maart 2015 opgericht door Morgane Vandeven & Keith Callens, die al enkele jaren een koppel vormen. Beiden hebben een opleiding genoten aan een hotelschool.
Keith heeft acht jaar gestudeerd aan de Hotelschool in Gent, waarvan twee specialisatiejaren; fijne keuken en patisserie. Vooraleer hij besloot om aan een nieuw avontuur te beginnen, heeft Keith veel ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants, waar hij in de keuken stond.


Na een opleiding van zes jaar aan hotelschool Spermalie, volgde ook Morgane een specialisatiejaar patisserie. Zowel de keuken als de zaal in het restaurantleven hebben geen geheimen voor Morgane. Ze heeft dan ook in verschillende restaurants gewerkt om heel wat ervaring op te doen.
De beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan, kwam er na de verhuis van D’Oréarti, dat opgericht werd in 2012, naar Gent. De traiteur & cateringservice was eerst gelegen in het kleine Ertvelde. Doordat ze nu centraler gelegen zijn, kunnen ze ook een ruimer publiek aanspreken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Veronique Herzeel

Het eten was heerlijk, interieur heel gezellig en modern en de bediening heel vriendelijk! We komen zeker terug!

za 29 juni 2019

Marjan Claeys

Opnieuw super lekker. Alle bordjes leeg, ook bij de kindjes, dus 👍.

za 18 mei 2019

G.

Heel lekkere pasta en gezellig kader. Wij zijn fan!

vr 29 maart 2019

B.

snelle en lekkere lunch

vr 15 maart 2019