account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pomodoré

Pomodoré

Na het succes van traiteurservice D’Oréarti werd Pastabar Pomodoré in maart 2015 opgericht door Morgane Vandeven & Keith Callens, die al enkele jaren een koppel vormen. Beiden hebben een opleiding genoten aan een hotelschool.
Keith heeft acht jaar gestudeerd aan de Hotelschool in Gent, waarvan twee specialisatiejaren; fijne keuken en patisserie. Vooraleer hij besloot om aan een nieuw avontuur te beginnen, heeft Keith veel ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants, waar hij in de keuken stond.


Na een opleiding van zes jaar aan hotelschool Spermalie, volgde ook Morgane een specialisatiejaar patisserie. Zowel de keuken als de zaal in het restaurantleven hebben geen geheimen voor Morgane. Ze heeft dan ook in verschillende restaurants gewerkt om heel wat ervaring op te doen.
De beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan, kwam er na de verhuis van D’Oréarti, dat opgericht werd in 2012, naar Gent. De traiteur & cateringservice was eerst gelegen in het kleine Ertvelde. Doordat ze nu centraler gelegen zijn, kunnen ze ook een ruimer publiek aanspreken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Gent

Lekker Lekker. Vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit is top. Het was een gezellige avond. Tot de volgende!

di 13 oktober 2020

Johan Bogaert

Super lekker en rustig ‘veilig’ kader. Aangename bediening!

do 18 juni 2020

S.

Suuuuuuuuperlekker!!!

vr 13 maart 2020

N.

Zeer lekkere eerlijke keuken

za 29 februari 2020