no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Pomodoré

Pomodoré

Na het succes van traiteurservice D’Oréarti werd Pastabar Pomodoré in maart 2015 opgericht door Morgane Vandeven & Keith Callens, die al enkele jaren een koppel vormen. Beiden hebben een opleiding genoten aan een hotelschool.
Keith heeft acht jaar gestudeerd aan de Hotelschool in Gent, waarvan twee specialisatiejaren; fijne keuken en patisserie. Vooraleer hij besloot om aan een nieuw avontuur te beginnen, heeft Keith veel ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants, waar hij in de keuken stond.


Na een opleiding van zes jaar aan hotelschool Spermalie, volgde ook Morgane een specialisatiejaar patisserie. Zowel de keuken als de zaal in het restaurantleven hebben geen geheimen voor Morgane. Ze heeft dan ook in verschillende restaurants gewerkt om heel wat ervaring op te doen.
De beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan, kwam er na de verhuis van D’Oréarti, dat opgericht werd in 2012, naar Gent. De traiteur & cateringservice was eerst gelegen in het kleine Ertvelde. Doordat ze nu centraler gelegen zijn, kunnen ze ook een ruimer publiek aanspreken.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

P.

Absolute aanrader: alles op de kaart is vers, bediening is top!

do 15 maart 2018

A.

We werden heel snel bediend, het was dus geen probleem om tijdens een korte lunchbreak toch even buiten te kunnen. Ik heb heel lekker gegeten. Ik vond het heel tof dat je zelf je pasta kan pimpen. Met een aantal basissauzen krijg je dan toch een hele ruime keuze.

ma 12 maart 2018

W. uit Gent

We komen zeker terug!

vr 02 maart 2018

Dirk Van de Veire

Een mooie afsluiter van een verjaardag. Het mooie kader, de vlotte bediening en heerlijke gerechten. Een topadres voor een rustmoment. Een sneetje brood om alle overheerlijke saus te kunnen smaken zou leuk zijn. Maar een mug zift, blaast geen olifant. Bedankt voor een mooie avond.

wo 14 februari 2018