account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Portobelfino

Portobelfino

Richie De Clercq heeft het voorbije jaar het restaurant van zijn ouders een heerlijke schwung gegeven. 800 jaar Sint-Niklaas combineer je daarom best met een cuillinair intermezzo in Portobelfino, op amper 50 meter van de grootste markt van België. Portobelfino is een restaurant dat steeds voor verrassende ontwikkelingen zorgt.

Verwacht geen vaste kaart, want Richie speelt veel liever in op de actualiteit, het marktaanbod en de dingen die op hem afkomen. Hij kookt met respect voor goeie producten en brengt gerechten gëinspireerd op de klassieke Belgische keuken. Zijn suggesties en menu's (lunch in twee of drie gangen en een suggestiemenu in vijf gangen) zijn uitsluitend gebaseerd op kwaliteitsingrediënten en vaak proef je daarbij een verrassend Oosters accent. Het is duidelijk dat innovatie en traditie elkaar ontmoeten in Portobelfino. Bij mooi weer nemen gasten graag plaats op het gezellige terras vooraan.

Portobelfino: De garantie voor kwalitatief, gezellig genieten.
Stel een vraag