account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Post

Post

Edwin Roestenberg en Alex Verburg

Wij zijn twee Dordtse ondernemers en bovenal koks in hart en nieren met één grote gezamenlijke passie: lekker eten en drinken.Edwin is eigenaar van visrestaurant “de Stroper” en Alex heeft restaurant Oliva en Gusto in Rotterdam.

Post is ons grote gezamenlijke avontuur waarin alles wat wij zelf zo mooi en lekker vinden samenkomt.

Zo komen we graag in Barcelona, waar we aanschuiven aan de tapasbar, genieten we van een heerlijke pasta in Rome of van een pizza in Napels. En wat te denken van een bouillabaisse in Marseille en dan met een heerlijk glas wijn luisteren naar een optreden in de Jazz club.

In Post zal je al deze sferen zeker gaan herkennen. We willen met ons bedrijf een uitgaansgelegenheid bieden die voor ieder wat wils heeft.Met onze koks- achtergrond zijn wij altijd bezig met eten.

We houden van pure, echte smaken. Daarom werken we in onze keuken met goede en gezonde producten, gepassioneerde leveranciers, scharrelvlees en het liefst ook zoveel mogelijk biologisch.

Bij ons geen pakjes, kleurstoffen of chemische smaakversterkers.

Kom gerust een kijkje nemen bij onze prachtige open keuken zodat je zelf onze bereidingswijze kunt zien.Wij geloven in het creëren van een fijne werkplek voor iedereen. Om te werken met een team waar het draait om passie, plezier en verantwoordelijkheid.

Een team waarin je optimaal kan functioneren en je vak uitoefent om de gast tevreden de deur uit te laten gaan.

Ben je als gast niet helemaal tevreden?

Laat het ons weten. Jouw feedback is voor ons de mogelijkheid om verder te ontwikkelen. En dat is wat wij graag willen doen.
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit papendrecht

Onze vraag vooraf bij de reservering opgegeven was volledig glutenvrij en ketogeen, hoog vet heel laag koolhydraten bij een 5 gangen verrassingsmenu en dat is uitstekend gegaan. Enige afwijking waren een paar kleine stukjes meloen bij het voorgerecht. Die zouden we normaal niet eten maar het was zo weinig en combineerde erg goed bii de gedroogde spek

di 16 juli 2019

Servaas Klute

‘Aandacht’ is bij Post het sleutelwoord. Als de klant aandacht voor het geheel en het detail ervaart, is de avond geslaagd. Bij Post zijn ze er Meester in om smaak, gastvrijheid en verse producten te combineren tot een ‘feestje dat klopt’.

za 13 juli 2019

Anne van Leeuwen

eerlijk gegeten !! De bediening was bekwam en uiterst vriendelijk.

ma 08 juli 2019

S.

Super bediening, heerlijk gegeten, top!

za 06 juli 2019