account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Post

Post

Edwin Roestenberg en Alex Verburg

Wij zijn twee Dordtse ondernemers en bovenal koks in hart en nieren met één grote gezamenlijke passie: lekker eten en drinken.Edwin is eigenaar van visrestaurant “de Stroper” en Alex heeft restaurant Oliva en Gusto in Rotterdam.

Post is ons grote gezamenlijke avontuur waarin alles wat wij zelf zo mooi en lekker vinden samenkomt.

Zo komen we graag in Barcelona, waar we aanschuiven aan de tapasbar, genieten we van een heerlijke pasta in Rome of van een pizza in Napels. En wat te denken van een bouillabaisse in Marseille en dan met een heerlijk glas wijn luisteren naar een optreden in de Jazz club.

In Post zal je al deze sferen zeker gaan herkennen. We willen met ons bedrijf een uitgaansgelegenheid bieden die voor ieder wat wils heeft.Met onze koks- achtergrond zijn wij altijd bezig met eten.

We houden van pure, echte smaken. Daarom werken we in onze keuken met goede en gezonde producten, gepassioneerde leveranciers, scharrelvlees en het liefst ook zoveel mogelijk biologisch.

Bij ons geen pakjes, kleurstoffen of chemische smaakversterkers.

Kom gerust een kijkje nemen bij onze prachtige open keuken zodat je zelf onze bereidingswijze kunt zien.Wij geloven in het creëren van een fijne werkplek voor iedereen. Om te werken met een team waar het draait om passie, plezier en verantwoordelijkheid.

Een team waarin je optimaal kan functioneren en je vak uitoefent om de gast tevreden de deur uit te laten gaan.

Ben je als gast niet helemaal tevreden?

Laat het ons weten. Jouw feedback is voor ons de mogelijkheid om verder te ontwikkelen. En dat is wat wij graag willen doen.
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

We hebben genoten van het bier-spijs diner. Lekkere en aparte gerechten met nog apartere maar uitstekend matchende gerechten. De bediening was top en de ambiance bij Post was als altijd erg sfeervol.

wo 13 november 2019

M.

De service was uitstekend, vriendelijk personeel en we werden steeds lekker snel bediend.

wo 13 november 2019

Marny Van damme

We waren met een groep van 13. Het arrangement was voor ieder wat. Wij vonden het heel lekker. En de service was top. Marny uit Belgie

za 09 november 2019

Hans Oosterwijk

Het eten was zeer goed van kwaliteit. Gerechten op de kaart vonden wij bijzonder. Niet het standaard biefstuk van de haas, schnitzel maar verrassende en vooral lekkere gerechten. Personeel was ook zeer gastvrij, klantvriendelijk en had kennis van zaken! Ze deden er alles aan om het ons naar ons zin te maken. Wij hadden iemand in het gezelschap met veel allergien, was geen enkel probleem, maar juist een leuke uitdaging voor de kok.! Hieraan kunnen veel andere restaurants een voorbeeld nemen!! Pefect!

vr 08 november 2019