account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Proeflokaal Bregje Nijmegen

Proeflokaal Bregje Nijmegen

Lekker uit eten voor een vaste prijs

Proeflokaal Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Alles voor een goede prijs. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag eet je drie gangen voor €14,50. De rest van de week voor €16,50. Waarom zou je zelf nog koken?
  • € 0 - 25
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Suzanne Jansen

Sfeervolle lokatie en heerlijk eten!

za 04 juli 2020

Saskia Heyndrickx

Super relaxt gegeten met mijn vriendin in een geweldige sfeer. Prijs kwaliteit was top!

vr 19 juni 2020

W.

Uitstekend vriendelijk personeel! Het eten kwam snel en was heerlijk! Een lekkere malse biefstuk en een heerlijke tomatensoep! Bovendien was de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend! Je krijgt zoveel lekkers voor weinig geld! Wij zullen zeker vaker terugkomen!

za 06 juni 2020

Cherie Spies

Voor het eerst bij de Nijmeegse Bregje gegeten, erg leuk en vriendelijk personeel! Wij zijn super goed geholpen en het eten was heerlijk, prijs/kwaliteit wat je ervoor krijgt was top! Geef dit restaurant zeker een 10! Neem zeker de volgende keer weer een royaal dessert voor 2 was heerlijk. Bedankt voor de goede service ivm corona, hier houden ze zich erg goed aan.

ma 01 juni 2020