accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

VISTA college Heerlen

Contact

Onze leerrestaurants Op zoek naar een leuke plek om te lunchen of te dineren? VISTA college heeft de keuze tussen twee leerrestaurants: De gezellige bistro en restaurant “Het Proeflokaal”. Het is goed om te ervaren dat studenten met passie voor het horeca vak, zorgen voor hun gasten, samenwerken en alles op alles zetten om kwalitatief goede maaltijden te bereiden en te serveren. Deze leerwerkbedrijven bieden alle faciliteiten om een goede maaltijd voor jou, je ouders/verzorgers, vrienden en familie, kortom; haar gasten te verzorgen. Een sfeervolle omgeving om in te kunnen genieten van de goed verzorgde en gevarieerde maaltijden tegen minimale kosten. Lunchen Deze periode (t/m 27 januari) kun je op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag lunchen in onze bistro. De volgende periode (30 jan. - 16 apr.) zijn wij op maandag en dinsdag geopend. We zijn open vanaf 09:30 uur voor koffie en iets lekkers, en de keuken is open om 11:00 uur. Dineren Deze periode (t/m 27 januari) kun je op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag dineren in het leerrestaurant “Het Proeflokaal”. De volgende periode (30 jan. - 16 apr.) zijn wij op maandag en dinsdag geopend. Er is een inlooptijd van 17.30uur tot 18.00uur. Om 18.00 uur start het diner in vorm van een 3 gangen menu incl. amuse en aperitief voor € 25,00. Reserveren In onze Bistro werken we in principe niet met reserveringen; we vinden altijd wel een plekje voor u. Voor het diner in Restaurant het Proeflokaal kunt u reserveren via onze reserveringswidget op deze pagina, rechts onderin. Laat ons via de reservering alstublieft weten of we rekening moeten houden met allergieën of andere dieetwensen. Groepen Wilt u met een groter gezelschap van een van onze ruimtes gebruikmaken, dan kunt u via de reserveringswidget een aanvraag doen voor een groepsreservering. We doen u graag een passend aanbod. Let op: dit is GEEN reservering, maar een aanvraag! Pas na een e-mail bevestiging staat het in ons systeem. Vragen Ook vragen kunt u stellen via de knop in de reserveringswidget. We doen ons best u zo snel mogelijk te beantwoorden. Bezoekadres U kunt parkeren in onze parkeergarage. De leerrestaurants bevinden zich op de tweede verdieping van de A-toren. Valkenburgerweg 148 6419 AW Heerlen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 8.8/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ferdinand Van Kampen

Het was top geregeld en uitstekende service met heerlijk eten

di 31 januari 2023

Maarten Boogert

Bediening was erg attent, vriendelijk en kon goed aansluiting vinden m.b.t. vragen, opmerkingen van ons als gast. Goede aanbeveling en uitleg van wijnsoorten.

wo 25 januari 2023

P.

Een geweldig initiatief om met torestaurants samen te werken!

ma 23 januari 2023

Karin Falkenberg

Gegeten in het Proeflokaal bij L'atelier.Geweldig!

ma 23 januari 2023