account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Proefverlof

Proefverlof

Op een unieke locatie in de Blokhuispoort worden de deuren van Drink & Eetlokaal Proefverlof geopend waar je kunt genieten van o.a. heerlijke koffie, prachtige wijnen en puur en eerlijk eten. Het historische karakter van de voormalige gevangenis en de creatieve, inspirerende omgeving zorgen ervoor dat het geen straf is om hier te zitten.
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Ons favoriete restaurant in Leeuwarden. Vriendelijke vakkundige bediening en fantastisch lekker eten!

vr 19 november 2021

E.

Ook een verandering in het gerecht was mogelijk. Heel fijn!

di 16 november 2021

M.

Wij kozen voor de 'Sunday Roast' voor twee personen bij Proefverlof. De runder tataki vooraf was heerlijk, vooral de shiitake. De roast van drie verschillende soorten vlees met bijgerechten werd leuk geserveerd op een houten plank en was meer dan genoeg voor twee personen. De aangeraden wijn uit Australië (een wijnland die wij zelf niet gauw kiezen) complementeerde de gerechten. Een leuke toevoeging was dat de chef de plank kwam brengen en een toelichting gaf van wat er op lag. De bediening was snel en vriendelijk en Proefverlof heeft een gezellige huiskamersfeer gecreëerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

zo 14 november 2021

Martin Ziengs

Heerlijk gegeten en super leuke en gezellige service van zowel bedienend als keukenpersoneel, die het voorgerecht en de goedgevulde vleesplank kwamen toelichten. De Sundayroast is een absolute aanrader!! Vooral de groene peperjus maakt hem helemaal af. Lekkere wijnen en bieren op de kaart, leuk dat jullie met lokale brouwers werken. Wij komen zeker snel terug!

zo 14 november 2021