account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Proefverlof

Proefverlof

Op een unieke locatie in de Blokhuispoort worden de deuren van Drink & Eetlokaal Proefverlof geopend waar je kunt genieten van o.a. heerlijke koffie, prachtige wijnen en puur en eerlijk eten. Het historische karakter van de voormalige gevangenis en de creatieve, inspirerende omgeving zorgen ervoor dat het geen straf is om hier te zitten.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ingrid van Velzen

Het was een leuke, gezellige avond mede dankzij goed eten en drinken en prima service! Complimenten!

wo 14 oktober 2020

I.

Fijne sfeer, aandacht voor ons als klant, plezier in het werk en een leuk contact met de bediening. En het eten was heerlijk. Super.

di 13 oktober 2020

Jacques Cox

Kwaliteit en grootte van de gerechten was goed. Service zoals het hoort. Prijs/kwaliteit was goed. Een geweldige beleving. En dat terwijl er corona-regels van toepassing waren.

zo 11 oktober 2020

Hanneke Swart

Geweldig! Vier gangen verassing menu van de chef. De “gewone ” variant en de Vegetarische variant. Wat was dit allebei fantastisch goed! Smaakvol, niet standard smaken, maar een smaak sensatie! Uit de kunst. Eneh, kunstig op het bord! Fijne sfeer, ook ondanks Corona tijd. Alles goed voor elkaar, Bediening goed op de hoogte van alle huidige regels en handelt daar ook na. Keurig! Dus, vaker langs!

za 10 oktober 2020