account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Proeverij de Open Keuken

Proeverij de Open Keuken

Op het mooiste plekje in Hilversum centrum, aan het gezellige Weversplein ligt Restaurant Proeverij De Open Keuken! Hier krijgt u het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit, terwijl er in de open keuken voor u wordt gekookt.

Kom in ons restaurant in Hilversum gezellig eten door met z’n allen te proeven van onze ‘Proevertjes’, internationale minigerechtjes, als voor- en/of hoofdgerecht te bestellen. Ook bieden we een gevarieerd aanbod van ‘normale’ gerechten zoals een heerlijke malse tournedos en een portie goed gemarineerde gamba’s.

Uit eten bij restaurant De Open Keuken in Hilversum is ‘s zomers heerlijk vanwege het grote gezellige terras, ‘s winters schuif je aan de ‘keukentafel’ aan terwijl je ziet hoe de keukenbrigade met veel plezier het eten bereidt.

Kom gezellig uit eten in restaurant Proeverij De Open Keuken te Hilversum!
Groetjes Cival & Jorick Jansen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Liliane van Nieuwenhuizen

Weer verrassend lekkere gerechten! Vlot geserveerd, in een gezellige ontspannen sfeer.

zo 10 februari 2019

Mariët Junge

Bij binnenkomst voelden we meteen al een goede en ontspannen sfeer.We werden hartelijk ontvangen door een vriendelijke jongeman die ons netjes naar ons tafeltje bracht.De bediening was erg vriendelijk,vlot en het eten was heerlijk!! Hier komen wij zeker nogeens terug! ;-)

za 26 januari 2019

T.

altijd weer genieten van de gastvrije ontvangst en de flexibiliteit als er iets aangepast moet worden.

ma 21 januari 2019

I.

Zeer gezellig om hier te eten en vriendelijke service!

do 17 januari 2019