account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Proeverij de Open Keuken

Proeverij de Open Keuken

Op het mooiste plekje in Hilversum centrum, aan het gezellige Weversplein ligt Restaurant Proeverij De Open Keuken! Hier krijgt u het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit, terwijl er in de open keuken voor u wordt gekookt.

Kom in ons restaurant in Hilversum gezellig eten door met z’n allen te proeven van onze ‘Proevertjes’, internationale minigerechtjes, als voor- en/of hoofdgerecht te bestellen. Ook bieden we een gevarieerd aanbod van ‘normale’ gerechten zoals een heerlijke malse tournedos en een portie goed gemarineerde gamba’s.

Uit eten bij restaurant De Open Keuken in Hilversum is ‘s zomers heerlijk vanwege het grote gezellige terras, ‘s winters schuif je aan de ‘keukentafel’ aan terwijl je ziet hoe de keukenbrigade met veel plezier het eten bereidt.

Kom gezellig uit eten in restaurant Proeverij De Open Keuken te Hilversum!
Groetjes Cival & Jorick Jansen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

S.

Super gezellig en heerlijk gegeten

za 28 juli 2018

Robert Focke

Het is een restaurant waar een zeer ongedwongen sfeer hangt. Het personeel is zeer kundig en heel vriendelijk. Het concept van een keuze uit meerdere kleine voorgerechten en meerdere kleine hoofdgerechten is geweldig. Verder hebben ze een goede wijnkaart. En de desserts zijn tongstrelend en zinneprikkelend. Kortom dit restaurant is zeker de moeite waard om te bezoeken, reserveren is echter wel wenselijk.

wo 25 juli 2018

R.

Gezellige sfeer, goed eten, niks mis mee,

di 10 juli 2018

W.

Zoals vanouds, vriendelijke bediening, goede kaart en heerlijk gegeten!

vr 22 juni 2018