account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Quarante cinq

Quarante cinq

Met de start van Quarante cinq geven Ann en Tom, beide vijfenveertig, een nieuwe wending aan hun leven.
Tom is reeds lang gebeten van alles wat drinken en eten aangaat. Het idee om een eigen zaak te beginnen broedde al geruime tijd bij Tom en toen Jan op de proppen kwam met het pand in de Kapellestraat is alles in een stroom- versnelling gekomen. Tom neemt de keuken voor zijn rekening terwijl Ann en dochter Dotja de gezichten van de zaal zijn.

Quarante cinq moet een zaak worden waar iedereen zich welkom voelt. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan centraal met een keuken die start bij kwaliteitsvolle producten en af en toe eens verrassend uit de hoek komt. Het is onze ambitie om dit elke dag waar te maken voor de klant want uit eten gaan moet meer zijn dan het stillen van de honger.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rita De Cock

Heel fijne keuken met verse producten - vriendelijke, vlotte bediening en aangenaam kader

do 30 juni 2022

S.

Alles voor de perfecte avond was aanwezig.

wo 29 juni 2022

Sophie Caestecker

Héél fijne ontvangst en topbediening! De gerechtjes waren héél lekker en zagen er erg verzorgd uit. Ook met onze kids werden niet vergeten. Wij hebben genoten van een gezellig avondje uit en plannen zeker nog eens een bezoekje in voor een 3-gangen menu.

do 23 juni 2022

Lauren De Rycke

Wij komen graag naar Quarante Cinq! Gezellig zitten, super goede bediening en ze werken met kwaliteitsvolle producten die goed op smaak gebracht zijn!! Prijs kwaliteit echt dik in orde! Dankjewel voor onze gezellige avond, wij kijken al uit naar ons volgende bezoek!

za 18 juni 2022