accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Quarante cinq

Contact

Social media

Met de start van Quarante cinq geven Ann en Tom, beide vijfenveertig, een nieuwe wending aan hun leven.
Tom is reeds lang gebeten van alles wat drinken en eten aangaat. Het idee om een eigen zaak te beginnen broedde al geruime tijd bij Tom en toen Jan op de proppen kwam met het pand in de Kapellestraat is alles in een stroom- versnelling gekomen. Tom neemt de keuken voor zijn rekening terwijl Ann en dochter Dotja de gezichten van de zaal zijn.

Quarante cinq moet een zaak worden waar iedereen zich welkom voelt. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan centraal met een keuken die start bij kwaliteitsvolle producten en af en toe eens verrassend uit de hoek komt. Het is onze ambitie om dit elke dag waar te maken voor de klant want uit eten gaan moet meer zijn dan het stillen van de honger.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kelly Hebbelinck

Eerste bezoekje. Meteen op ons gemak gesteld door de warme ontvangst vd jonge ober. Tafeltje kiezen, geen moeite leek 'm teveel. Idem voor de gastvrouw. Menu gekozen zonder de aangepaste wijnen. Volgende keer mét een aangepast glas; als er niemand BOB hoeft te zijn. Prijs/kwaliteit dik in orde! Genoeg gegeten voor een mooie prijs in een leuk decor, bediend door leuke, joviale doch professionele mensen. Oja, en de muziek.. Fijn eens géén verbrodte restaurantversies v topsongs te horen. Doe zo verder, team 45!! En liefst met die jonge oberkerel. Hij doet het écht goed.

vr 12 mei 2023

Jan Dequeecker

Altijd lekker, mooi en gezellig kader , top service Elke keer weer genieten.

vr 28 april 2023

Mia Vanhoutte

Altijd heel gezellig, lekker eten , goede service . Ruime mogelijkheid parking . Komen terug !

vr 28 april 2023

T.

Aangenaam kader, vriendelijke bediening én zeer lekker eten ! De crème brulée is de lekkerste die ik al in tijden gegeten heb.

do 20 april 2023