Resengo - Reserveer bij Quarante cinq in Evergem friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Quarante cinq

Quarante cinq

Met de start van Quarante cinq geven Ann en Tom, beide vijfenveertig, een nieuwe wending aan hun leven.
Tom is reeds lang gebeten van alles wat drinken en eten aangaat. Het idee om een eigen zaak te beginnen broedde al geruime tijd bij Tom en toen Jan op de proppen kwam met het pand in de Kapellestraat is alles in een stroom- versnelling gekomen. Tom neemt de keuken voor zijn rekening terwijl Ann en dochter Dotja de gezichten van de zaal zijn.

Quarante cinq moet een zaak worden waar iedereen zich welkom voelt. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan centraal met een keuken die start bij kwaliteitsvolle producten en af en toe eens verrassend uit de hoek komt. Het is onze ambitie om dit elke dag waar te maken voor de klant want uit eten gaan moet meer zijn dan het stillen van de honger.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

C. uit Herzele

Super gezellig restaurant waar je heel lekker kan eten!

Di 12 december 2017

Veronique Van de Veire

Gezellig interieur, goede bediening. Deze keer de weekmenu genomen, de zeevruchtenrisotto was heel lekker...de carpaccio en moelleux blijven een echte aanrader!

Do 30 november 2017

A.

Op donderdag 30/11/2017 de lunch genomen. De velouté van pastinaak en de risotto met zeevruchten waren super lekker. Complimenten aan de chef. Dit was voor mij de eerste keer en we komen zeker nog terug. Vriendelijke bediening, mooi kader, aanpassing aan menu (vis ipv vlees) was geen probleem. TOP!

Wo 29 november 2017

Caroline Roosens

zeer lekker en gezellig

Do 23 november 2017