accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

RHIZO Hotelschool Kortrijk

Contact

In RHIZO Hotelschool Kortrijk worden leerlingen opgeleid in de richtingen 'Horeca', 'Restaurant en keuken' en 'Grootkeuken & catering'. Om de praktijklessen zo levensecht mogelijk te maken, nodigen wij u graag uit in ons didactisch restaurant De Klasse waar klassieke gastronomie geserveerd wordt. U bent er tijdens de normale schooldagen, welkom op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag bij de leerlingen van de 3de graad. Wij verwachten u om 12u00 stipt in RHIZO Hotelschool Kortrijk, Senator Coolestraat 1, Kortrijk (ingang via de Dokter Peelstraat). De lunch duurt tot 15u00. Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om op dinsdagavond te genieten van de hedendaagse gastronomie en dito bediening, verzorgd door onze leerlingen van de 7de jaren. Wij verwachten u om 19u00 stipt in De Klasse. Het einde van het diner is voorzien om 22u00. Ook op donderdagavond verzorgen de leerlingen van de 3de graad uw diner (klassieke gastronomie) om 19u00, het einde is om 22.00uur voorzien. Vanaf half oktober bent u ook welkom in bistro Passe-vite bij de leerlingen van 4RK, op maandag- en woensdagmiddag. Hier rekent u best anderhalf uur. U kunt enkel in onze restaurants terecht mits reservering vooraf. Dit kunt u zelf digitaal doen (tot max. 6 personen), via mail (tafelen@rhizo.be) of telefonisch (056/828262). Aanvragen voor groepen kunnen enkel via mail of telefonisch. Wij kijken uit naar uw bezoek!
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 9.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jacqueline De Baene De Baene

Qua keuken en qua prijs niet te evenaren!

di 19 september 2023

Michel De Ridder

Zoals steeds, dik in orde!

do 14 september 2023

Carine Vanwolleghem

We hebben ervan genoten. Het eten was zeer lekker en de wijn paste perfect . Onze persoonlijke maitre was heel sympathiek, ondanks hij waarschijnlijk nog niet veel ervaring heeft. Het schooljaar is dan ook nog maar pas begonnen. Hij zal dat ongetwijfeld zeer goed doen. Wij komen zeker terug!

do 14 september 2023

Philippe Deleye

Heel lekker. Vriendelijke en eerlijke bediening door deze jonge mensen.

wo 17 mei 2023