account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

RHIZO Hotelschool Kortrijk

RHIZO Hotelschool Kortrijk

In Hotelschool Kortrijk worden leerlingen opgeleid in de richtingen 'Hotel', 'Restaurant en keuken' en 'Grootkeuken'. Om de praktijklessen zo dicht mogelijk bij het latere werkveld te brengen, nodigen wij u graag uit in ons didactisch restaurant. U bent 's middags (ma, di, do en vr) tijdens de normale schooldagen, welkom in het didactisch restaurant. Wij verwachten u om 12u00 stipt op onze campus RHIZO Hotelschool Kortrijk, Senator Coolestraat 1, Kortrijk. De lunch duurt tot 15u00. Vanaf half oktober bent u ook welkom in de Bistro bij 4RK, voor wie minder tijd heeft, op maandag- en woensdagmiddag . Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om op dinsdagavond met vrienden en familie te genieten van een gastronomische keuken en dito bediening, verzorgd door onze 7de jaren. Wij verwachten u dan om 19u00 stipt op onze campus. Het einde van de maaltijd is voorzien om 22u00. Ook op donderdagavond kunnen wij u verwelkomen voor een diner om 19u00 verzorgd door onze 3de graad. Zowel ’s middags als ’s avonds werken wij enkel op reservatie.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Isabelle Braekeveld

Als eerste ervaring met dit concept waren we echt heel tevreden ! Gezellig, verfijnd en correcte en vriendelijke bediening.

wo 18 mei 2022

Wilfried Van Laetem

Proficiat aan de leerkrachten en de leerlingen ! Alles was tip-top verzorgd en lekker !

wo 11 mei 2022

Filiep Van Belle

We hebben genoten. Bedankt voor de rondleiding.

ma 02 mei 2022

Dirk Vanoverbeke

De kwaliteit en service waren fantastisch

do 28 april 2022