account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Restaurant ROC Nijmegen

Het Restaurant ROC Nijmegen

Het Restaurant is het leerbedrijf van onze horecaopleiding waaronder ook de Cas Spijkers Academie Nijmegen en biedt uitstekende leermogelijkheden voor onze studenten. Zij koken en serveren op niveau en verwennen u graag met fantastische gerechten! Om de studenten een zo realistisch mogelijke situatie te bieden, hebben wij graag een restaurant vol met enthousiaste gasten. Wees welkom voor lunch, diner en of gewon een kop koffie. Reserveren voor diner is gewenst.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ruud Reijers

Ons gezelschap komt enkele keren. per jaarbij het restaurant eten. Hieruit blijkt wel dat we het restaurant goed tot uitstekend vinden.

di 10 maart 2020

J.

Heerlijke creatieve gerechten die je zelf misschien niet zo snel van een menukaart zou bestellen en daarom extra verrassend en oprecht erg lekker! De bediening is uiterst vriendelijke en professional en de gerechten worden goed uitgelicht. Wij hadden een fijne avond, bedankt!

ma 09 maart 2020

M. uit Plasmolen

Een zeer leuke ervaring en heerlijk gegeten!

ma 09 maart 2020

T.

Nette en vlotte bediening door Thomas. De maaltijd was keurig verzorgd en bijzonder lekker

di 03 maart 2020