account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Restaurant ROC Nijmegen

Het Restaurant ROC Nijmegen

Het Restaurant is het leerbedrijf van onze horecaopleiding waaronder ook de Cas Spijkers Academie Nijmegen en biedt uitstekende leermogelijkheden voor onze studenten. Zij koken en serveren op niveau en verwennen u graag met fantastische gerechten! Om de studenten een zo realistisch mogelijke situatie te bieden, hebben wij graag een restaurant vol met enthousiaste gasten. Wees welkom voor lunch, diner en of gewon een kop koffie. Reserveren voor diner is gewenst.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marieke Kruijt

Een ontvangst en een service die zo goed als nergens meer gegeven wordt. Onze kelner bleek een geboren gastheer. Ontvangst met een Prosecco van het huis, fantasierijke en smakelijke gerechten, gemaakt van heel verse producten. Zeer goed verzorgd. De juiste ambiance door de muziekkeuze. Misschien zou raamdecoratie de sfeer wat intiemer kunnen maken. Jammer dat de toilet zich buiten het restaurant, in de hal van het ROC bevindt.

do 09 januari 2020

Marie-Jan Smits - Laurensen

Is altijd goed, vriendelijke bediening, komen vast in een sterren restaurant te werken. Ik kom er graag.

wo 08 januari 2020

Yvonne Wannet

Fijn om mee te maken. Jonge mensen, die met kennis én plezier een prachtig vak uitoefenen. We hebben genoten. Yvonne.

ma 06 januari 2020

Mirjam De Munk-Cornelissen

Wat een mooi gerechten weet deze leerling sterren kok te maken. Bijzondere gerechten, mooi opgediend en heerlijk van smaak. Uitstekend verzorgd, het is kunst op het bord. Het wijnarrangement wat met zorg is uitgezocht door de leerlingen van de bediening maakt het helemaal compleet. Het is een genot om voor deze prijs en met deze entourage in een (leer) sterren restaurant te mogen eten.

ma 06 januari 2020