account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rantrée

Rantrée

In de knusse binnenstad van Maastricht, gevestigd aan de Kesselkade, bevindt zich Restaurant Rantrée. Tussen de chique maar gezellige muren van dit restaurant wordt iedereen hartelijk begroet.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bjorn Hilven

We hebben heerlijk genoten van het 7-gangen menu. Topgerechtjes van begin tot einde en heel vriendelijke attente bediening met leuke weetjes bij de wijnen. Inclusief prachtig uitzicht over de streek! Wij komen zeker terug!

vr 01 juli 2022

Richard Van Nieuwkuyk

We hebben heerlijk gegeten. Als echte carnivoor ons laten verassen door de vele vegetarische gerechten. Heel verassend en echt heerlijk en inspirerend voor thuis. Het team werkt rustig, is niet dominant aanwezig maar je voelt de persoonlijke aandacht. Ook entertainend, niet alleen m.b.t. eten en de wijnen maar ook over omgeving en andere zaken. Meer dan een aanrader, moet je gewoon een keer doen! Richard & Brenda

do 30 juni 2022

A.

Uitmuntend gastheerschap dat gerechten tot kunstwerk verheft met een explosie aan perfect samengebrachte smaken!

wo 29 juni 2022

Frank Vanhollebeke

Uitmuntend! We hebben erg genoten van de ontvangst en de heerlijke gerechten. Gemeende felicitaties en dank! Gerda en Frank.

di 28 juni 2022