no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Rantrée

Rantrée

In de knusse binnenstad van Maastricht, gevestigd aan de Kesselkade, bevindt zich Restaurant Rantrée. Tussen de chique maar gezellige muren van dit restaurant wordt iedereen hartelijk begroet.
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Pia en Rob Pilmeijer

Bij restaurant Rantrée wordt je meegenomen op een culinaire reis. Verrast door een combinatie van allerlei verschillende smaken. Het is dan ook een ware smaakexplosie. Chef kok Ralph en zijn vrouw Jennifer doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Ze zijn gastvrij, vriendelijk en geven perfecte uitleg van de gerechten en de wijnen. Ook hun personeel is uitstekend. Prijs-kwaliteit is zeker in balans en de moeite waard. Dineren bij Rantrée is een feest, een avondvullend programma met een groot nagenieten.

za 19 mei 2018

Carmen Souren - Nieddu

Heerlijk gegeten. Je proeft de passie voor koken! Mooie wijnen! Genoten met een grote G! Top!

za 19 mei 2018

M. uit Bree

Zeer vriendelijk, goed georganiseerd en vooral heerlijk verrassende keuken ! Ondanks dat we door wegwerkzaamheden 0.5u later arriveerden voor een lunch met 18 personen, waren we zoals gepland om 13.30u klaar om naar onze volgende afspraak te gaan.

do 17 mei 2018

Erwin Van de Calseyde

Een fijne mooi uitgebalanceerde keuken aangepast met de perfecte wijnen, dat opgediend wordt door een proffessioneel team dat er voor zorgt dat de klant koning blijft en de gezelligheid weet te bewaren. Vanaf de mogelijkheid bestaat reserveer ik een tafel in hun nieuwe zaak die in November van dit jaar open gaat.

vr 11 mei 2018