account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ratatouille Tickets

Ratatouille Tickets

Ratatouille Food & Wine in Haarlem is het succesvolle restaurant van chef-kok Jozua Jaring. De keuken die gevoerd wordt is, net als ratatouille, een mix van de Franse keuken en de realiteit van vandaag. De uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en laagdrempelige omgeving wordt door menigeen zeer goed ontvangen. Ook Michelin waardeert de kwaliteit van Ratatouille, zo hebben ze als sinds 2014 een welverdiende Michelinster op hun naam staan.

Ontdek het zelf; van experience-menu's tot het exclusieve exceptional menu. Elk gerecht is tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten en alleen de best verkrijgbare seizoensproducten. Een goed glas wijn bij ieder gerecht maakt de beleving af. Ultiem genieten bij sterrenrestaurant Ratatouille in Haarlem? Reserveer nu eenvoudig online een tafel.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Het was een geweldige avond. Alles klopte. Wat een service en kwaliteit. Bedankt voor deze beleving.

di 16 juli 2019

Lotte Sannes

Wederom heerlijk gegeten en top service. Het was helemaal vol maar alsnog lekker rustig kunnen praten aan tafel.

vr 12 juli 2019

Ed De Moor

Goede sfeer, heerlijke gerechten. Goede interactie met sommelier over wijnkeuze! De medewerkers zijn gepassioneerd met hun werk bezig!! Gewoon genieten van ieder moment! Ga zo door!!!

vr 12 juli 2019

Ronald Crabbendam

Wat een waanzinnige avond. Dit was niet enkel een etentje maar een complete belevenis. De aandacht, de professionaliteit van het personeel, de werkelijk fantastische wijnen en de kwaliteit van het eten zorgden voor een legendarische avond. Mijn zoon Rick, net geslaagd voor zijn koksdiploma, kreeg een rondleiding in de keuken en werd door de sous chef uitgenodigd om later een dag mee te draaien. De jongen wist niet wat hem overkwam.

di 09 juli 2019