account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rebelle

Rebelle

Rebelle is ontmoetingsplaats voor jong en oud die op zoek zijn naar betaalbare gastronomie.
Wij streven ernaar een restaurant te zijn die door de gasten omschreven wordt als warm en gastvrij. Kwaliteit staat daarbij op alle vakken centraal alsook het gebruik van eerlijke, verantwoorde producten.
De keuken is hedendaags, jong en vernieuwd, met oog voor detail & evenwicht.
Er worden creatieve gerechten geserveerd, met invloeden uit de Oosterse cultuur.
Daarnaast is de keuken het verlengde van de chef en krijgen de gerechten op die manier hun eigen identiteit.
Toegankelijk, geen pretenties, minimalistisch met een kleine schittering en een snuifje pit.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michiel Michielsens

Het was een topdag! We hebben lekker gegeten met aangepaste wijn bij ons 6-gangen menu. De wijn paste perfect bij de geserveerde gerechten en werd zeer goed gebracht door de sommelier. De gerechten zelf waren één voor één top met verse ingrediënten, perfect afgekruid, zeer mooi gepresenteerd en met voldoende tijd tussen om te genieten van in ons geval het leuke terras en zon. Een echte aanrader voor iedereen.

wo 26 juni 2019

Ruben Meganck

Het tweede bezoek aan Rebelle, de tweede keer een schot in de roos. Van ontvangst tot afscheid in de puntjes verzorgd. Lekker, verzorgd en mooi gepresenteerd eten, supervriendelijke equipe. Ben nog meer fan dan na de eerste keer.

vr 21 juni 2019

K.

De smaken van alle gerechten waren elke keer verrassend top. De bediening was volgens de etikette, maar toch super hartelijk en ongekunsteld. Tof! We moeten toch nog wennen aan de alternatieve wijnen. Ik vrees dat we te klassiek zijn opgevoed op dat vlak.

vr 21 juni 2019

E. uit Oostkamp

Positieve eerste ervaring in jullie restaurant. Aangename, vlotte bediening. Smaakvolle gerechtjes en heerlijk flesje wijn. Wij komen zeker terug!

wo 19 juni 2019