account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Red Orchids

Red Orchids

Restaurant Red Orchids is gevestigd aan de wel bekende Zandvoortselaan 145 in Heemstede. In het voormalige pand van Restaurant Pula. Restaurant Red Orchids is een modern en trendy restaurant met een Moderne Aziatische Keuken.
Bij Restaurant Red Orchids worden combinaties gemaakt tussen verschillende eetculturen. Zowel de geheimen van de Oosterse keuken als de Westerse keuken. Restaurant Red Orchids heeft een keuken waarin kwaliteit en versheid centraal staat, waarbij de puurste ingrediënten worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ton Gevaert

Gisterenavond weer genoten van het fantastische eten en de vriendelijke bediening in Red Orchids. Het restaurant zat weer vol, maar niet hinderlijk, er is genoeg ruimte tussen de tafels, zodat er toch genoeg privacy blijft.

zo 30 december 2018

S.

Al meerdere keren heerlijk mogen eten in dit gezellige restaurant met oog voor detail betreft het interieur. De mooie moderne aziatische gerechten en bijpassende wijnen verrassen ons steeds weer en geven ons een compleet avondje uit vol verwennerij. Vriendelijk en attend personeel. Een tweede geopend restaurant even verderop SALT seafood bar & wines is de volgende keer aan de beurt, deze kan niet anders dan net zo top te zijn als Red Orchids. Chapeau!

ma 24 december 2018

J.

Heerlijk gegeten. Geode servive

wo 05 december 2018

M.

Wij zijn razend enthousiast en komen graag snelt teug.

zo 02 december 2018