account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Red Orchids

Red Orchids

Restaurant Red Orchids is gevestigd aan de wel bekende Zandvoortselaan 145 in Heemstede. In het voormalige pand van Restaurant Pula. Restaurant Red Orchids is een modern en trendy restaurant met een Moderne Aziatische Keuken.
Bij Restaurant Red Orchids worden combinaties gemaakt tussen verschillende eetculturen. Zowel de geheimen van de Oosterse keuken als de Westerse keuken. Restaurant Red Orchids heeft een keuken waarin kwaliteit en versheid centraal staat, waarbij de puurste ingrediënten worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joyce Pijnaker

We hebben genoten! Fijne sfeer, zalig eten en leuke bediening. Tot snel!

vr 19 juni 2020

F.

Voor het eerst in maanden weer uit eten. Red Orchids weet altijd te verrassen en het was heerlijk. Jammer dat nog zo weinig mensen het aandurven om weer in een restaurant te eten. Er is ruimte genoeg om op gepaste afstand van een bijzonder en lekker menu te genieten. Gaat dat doen!

wo 03 juni 2020

M. Porsius

Weer top!

ma 09 maart 2020

F.

Heerlijk eten. We kwam op een drukke tijd maar de bediening was steeds snel en efficiënt. Goede sfeer in de restaurant en redelijk prijs (€100 voor twee personen inclusief wijn).

vr 17 januari 2020