account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Red Orchids

Red Orchids

Restaurant Red Orchids is gevestigd aan de wel bekende Zandvoortselaan 145 in Heemstede. In het voormalige pand van Restaurant Pula. Restaurant Red Orchids is een modern en trendy restaurant met een Moderne Aziatische Keuken.
Bij Restaurant Red Orchids worden combinaties gemaakt tussen verschillende eetculturen. Zowel de geheimen van de Oosterse keuken als de Westerse keuken. Restaurant Red Orchids heeft een keuken waarin kwaliteit en versheid centraal staat, waarbij de puurste ingrediënten worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Martin Pel

Wij hebben hier met zijn vieren voor het eerst,echt heerlijk gedineerd.echt een aanrader

vr 26 april 2019

A.j.m De Lange

Een open ontvangst ontmoet je als je het restaurant binnenkomt. Prettige, rustige sfeer. Kwaliteit van het eten is boven verwachting en de gastvrijheid uitmuntend. Verrassend om de eigenaar Tjong te ontmoeten die zoveel verstand heeft van wijn en spijs en met zoveel passie dat uitdraagt.

zo 17 maart 2019

Peter van der Linde

Perfect gegeten en perfecte wijn selectie

zo 10 maart 2019

B.

Het begint een beetje een vaste prik te worden, alles klopt bij Red Orchids: de entourage, bediening/personeel (uitstekend), doen er alles aan om je een fijne eetbeleving te bezorgen. De kwaliteit van het eten is top, elke fase een bijzondere ervaring, de tijd vliegt om door het complete concept en dan is het opeens 23:30, zonder zure gezichten omdat je te lang blijft zitten. Zo is het evenmin een probleem om bij een zuster restaurant verderop in de straat even een specifieke fles wijn op te halen, die door een van de gasten op prijs wordt gesteld. En het menu, tja dat moet je beleven, komen ervaren. Maar ik zal een poging wagen in mij gebrekkig culinair’s. Zoals gewoonlijk een zeer verfijnd voorgerecht van het huis, gevolgd door eendflensjes in-de-mand met hoiSinsaus (zou standaard fijngesneden rode peper bij moeten, maar wordt alsnog op verzoek nageleverd), Coquilles in verfijnde (denk oester/soja)saus met rijstmie, geserveerd in een grote schelp, en als hoofdgerecht geweldige kreeft (met koriander) met een oosterse touch. Ter afsluiting de beste desserts in Haarlem en omstreken, elk gerecht is raak. Daarom is Rec Orchids voor mij en mijn vrienden een telkens weer terugkerend culinair hoogtepunt. Daarbij komt dat eigenaar Tjon (fon, en hoop dat ik het goed heb onthouden) en alles aan heeft gedaan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken, zoals bijvoorbeeld een eigen parkeerplaats op steenworp afstand van het restaurant. Ik hoop alleen dat Michelin dit restaurant niet zal ontdekken, hoewel het kwalitatief zeker in aanmerking komt voor een ster. Een vriend van mij zei: 'geen recensie schrijven hoor, anders kunnen we reserveren wel vergeten...' Maar ik kan het toch niet laten, dit restaurant verdient een triple-A rating. Dikke complimenten en tot snel, BvH (journalist)

ma 04 maart 2019