account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant l'Atelier

Restaurant l'Atelier

Schuif aan bij restaurant l'Atelier in de prachtige omgeving van Gulpen. Een restaurant in het hart van de Limburgse heuvellanden, waar passie, talent en verrassende gerechten centraal staan.

Bij restaurant l'Atelier geniet je van gerechten waar je normaal gesproken alleen maar van kon dromen. Oogstrelende gerechten en verrassende smaakcombinaties. Met verschillende smaakvolle wijn-spijscombinaties, bezorgt l'Atelier je absoluut een onvergetelijke avond!

Wat je kunt verwachten? Uitdagende en sensationele smaken! Laat je keuze vallen op de medaillon van kabeljauw met aardpeer, melousse ui, hazelnoot en een saus van Vadouvan. Dat smaakt toch naar meer!

Laat je culinair verwennen door de schitterende gerechten van restaurant l'Atlier in het Limburgse Gulpen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Leon Becholz

Wederom genoten van prachtige- en smaakvolle creaties en verrukkelijke wijnen in een sfeervolle ambiance.

za 14 maart 2020

Pedro Lebens

Ieder jaar vieren we de verjaardag van onze overleden vader in een "sjieker", "beter" restaurant ergens in (heel) Limburg. L'Atelier was deze keer "aan de beurt". We hadden er al vaker van gehoord en we wonen vlakbij, rijden er bijna iedere dag langs, maar nog nooit bezocht (je zoekt het blijkbaar altijd verder weg......). Wat zijn we hier positief verrast, wat een smaak sensaties en kwaliteit van eten, SUPER!! We (5 personen) hebben een 5 gangen keuze menu (kon tot 7 gangen) genomen. Fijn dat je per tafel ook nog 5 verschillende keuzes kunt nemen als iemand ergens geen trek in heeft. Elke gang was weer een verassing van een prachtig opgemaakt bord met de lekkerste ingrediënten en smaak. Dit was de eerste keer dat we hier gegeten hebben, maar het zal niet de laatste keer zijn, echt heerlijk gegeten. Ook het personeel was super vriendelijk (en gelukkig lekker "los", ik maak wel eens een grapje, hier werd goed op ingegaan, hahaha, dus geen stijf gedoe wat je wel eens in de betere restaurants meemaakt, het is tenslotte 2020 en geen 19..). Personeel legde de diverse gangen goed uit aan tafel. Prijs/Kwaliteit voor deze avond was gewoon een 10! Op school zou ik tegen de leerlingen zeggen "ga zo door" ;-) Tot een volgende keer!

za 07 maart 2020

Coen Bruning

Fantastisch gegeten in een sfeervol restaurant. Een ontdekking. Heerlijke gerechten en een bijzonder vriendelijke bediening. We komen graag terug.

za 07 maart 2020

H.

Een onverwacht paraatheid.

do 05 maart 2020