account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant l'Atelier

Restaurant l'Atelier

Schuif aan bij restaurant l'Atelier in de prachtige omgeving van Gulpen. Een restaurant in het hart van de Limburgse heuvellanden, waar passie, talent en verrassende gerechten centraal staan.

Bij restaurant l'Atelier geniet je van gerechten waar je normaal gesproken alleen maar van kon dromen. Oogstrelende gerechten en verrassende smaakcombinaties. Met verschillende smaakvolle wijn-spijscombinaties, bezorgt l'Atelier je absoluut een onvergetelijke avond!

Wat je kunt verwachten? Uitdagende en sensationele smaken! Laat je keuze vallen op de medaillon van kabeljauw met aardpeer, melousse ui, hazelnoot en een saus van Vadouvan. Dat smaakt toch naar meer!

Laat je culinair verwennen door de schitterende gerechten van restaurant l'Atlier in het Limburgse Gulpen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

B.

Wir waren jetzt zum 3en mal im L'Atelier und immer Perfekt. Bravo macht weiter so 🖒

za 11 augustus 2018

S.

Zoals altijd zijn we uitstekend verzorgd door het hele team van L'atelier. Heerlijke gerechten met fantastische wijnen en hele fijne bediening.

za 11 augustus 2018

Josée Olvers-huntjens

het was gewoon weer smullen ! Uitstekende kwaliteit en service

vr 10 augustus 2018

Rob Bleijenga

Het eten en de sfeer was weer voortreffelijk Wij hadden de kliekjes avond maar dat doet niet onder aan de gewone avonden

vr 10 augustus 2018