account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant l'Atelier

Restaurant l'Atelier

Schuif aan bij restaurant l'Atelier in de prachtige omgeving van Gulpen. Een restaurant in het hart van de Limburgse heuvellanden, waar passie, talent en verrassende gerechten centraal staan.

Bij restaurant l'Atelier geniet je van gerechten waar je normaal gesproken alleen maar van kon dromen. Oogstrelende gerechten en verrassende smaakcombinaties. Met verschillende smaakvolle wijn-spijscombinaties, bezorgt l'Atelier je absoluut een onvergetelijke avond!

Wat je kunt verwachten? Uitdagende en sensationele smaken! Laat je keuze vallen op de medaillon van kabeljauw met aardpeer, melousse ui, hazelnoot en een saus van Vadouvan. Dat smaakt toch naar meer!

Laat je culinair verwennen door de schitterende gerechten van restaurant l'Atlier in het Limburgse Gulpen.
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Alof Wiechmann

Grote klasse, zowel de gangen als de wijnen. Allemaal o zo origineel. Petje af! Enne... ontzettend aardige bediening.

do 29 juli 2021

Jennifer Van Eendenburg-Wilmer

Hier eten was echt 'weer' een feestje! Alle gerechtjes waren top. En de wijnen waren ook fantastisch.

do 29 juli 2021

A.

Het L'Atelier blijft trouw aan zijn kwaliteit, blijft zich positief ontwikkelen en schept een vriendelijke gastvrije sfeer, waardoor je graag bij hen komt eten. Chapeau.

wo 28 juli 2021

Martin van Zanten

Ze verdienen een ster en misschien wel twee, echter dat hebben ze niet nodig, want gerechten zijn creatief, heerlijk en de wijnen goed gekozen. Een ontvangst die oprecht en hartelijk is, geeft je gelijk dat gevoel van meer dan welkom zijn. Een avond uit en uitzien naar een volgende keer. Chapeau voor dit team

wo 28 juli 2021