account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant l'Atelier

Restaurant l'Atelier

Schuif aan bij restaurant l'Atelier in de prachtige omgeving van Gulpen. Een restaurant in het hart van de Limburgse heuvellanden, waar passie, talent en verrassende gerechten centraal staan.

Bij restaurant l'Atelier geniet je van gerechten waar je normaal gesproken alleen maar van kon dromen. Oogstrelende gerechten en verrassende smaakcombinaties. Met verschillende smaakvolle wijn-spijscombinaties, bezorgt l'Atelier je absoluut een onvergetelijke avond!

Wat je kunt verwachten? Uitdagende en sensationele smaken! Laat je keuze vallen op de medaillon van kabeljauw met aardpeer, melousse ui, hazelnoot en een saus van Vadouvan. Dat smaakt toch naar meer!

Laat je culinair verwennen door de schitterende gerechten van restaurant l'Atlier in het Limburgse Gulpen.
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Henri Janssen

De doos stond meteen klaar en het eten was geweldig lekker mooi verpakt zo dat het makkelijk op borden gezet kon worden en volgens beschrijving garneert en in oven gezet kon worden top

za 01 mei 2021

Gabby Vijgen

Voortreffelijk gegeten gisteravond met de amusebox Atelier/Rantree. Tien gevarieerde gerechtjes, heerlijk op smaak. Goed verzorgd aangeboden en weinig werk in de bereiding. Een goed alternatief om toch een beetje gastronomisch te kunnen genieten zolang de restaurants nog gesloten moeten blijven.

za 01 mei 2021

H.

Voor een maaltijd in een box waren wij onder de indruk van de smaak en de opmaak van de gerechten.

do 29 april 2021

Wiek Borghans

Zo als altijd heerlijk !

za 24 april 2021