account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marcel Van boheemen

Prachtige lokatie, lekker eten, leuke vlotte bediening. Even echt verwennerij.

zo 21 juli 2019

F.j. Bleijerveld

Wat betreft de service: toen we de afspraak maakten, werd er met ons meegedacht!

za 20 juli 2019

Elise Meier

Het eten was perfect. Mooi opgediend. Stuk voor stuk schilderijtjes. Bediening was leuk en ongedwongen. Prettige sfeer. Lekker buiten gezeten op terras. Heerlijke avond gehad bij Bentinck. Aanwinst voor Amerongen.

vr 19 juli 2019

Tineke Kleijn

Kwaliteit van het eten is erg goed, verrassende smaak combinaties met een mooi afgestemd wijnarrangement. Het personeel is deskundig en de service uitmuntend. Wij hebben genoten!

vr 19 juli 2019