account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Super verzorgd arrangement, heerlijk gegeten. Zo fijn dat er ook echt rekening wordt gehouden met een voedselallergie (dat je dus niet alleen de garnituren van een bestaand gerecht krijgt, wat mij regelmatig elders gebeurd). En ook in het wijnarrangement wordt rekening gehouden met de aangepaste gerechten. Top!

zo 17 februari 2019

Chantal Kruse

Fantastische smaken!

zo 17 februari 2019

Frans van Kesteren

Het is altijd een avondje uit bij Bentinck! Gezellige en relaxte sfeer. Heerlijk eten, mooie gerechten, oog voor detail en een hele leuke en gastvrije sommelier, JJ ! Je wordt er heerlijk bediend en er is tijd voor je als gast. Super

za 16 februari 2019

M.

Het eten is heerlijk en oogt prachtig, de wijn is uitstekend. De bediening neemt tijd. Iedere keer weer een feest. Dank Ilona, Jan-Jaap, Tommie en team, en op de achtergrond PP en Erika.

vr 15 februari 2019