account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Prachtige en unieke locatie, heerlijk menu en fantastische wijnen toegelicht door een zeer enthousiaste en gepassioneerde sommelier. Overige bediening ook uitstekend. Complimenten!!

do 13 september 2018

J.

Mooie kwaliteit in smaakbeleving en presentatie van de gerechten. Dit geldt ook voor de aangepaste gerechten ivm intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Dit is door de keuken bijzonder goed opgepakt. Bijzonder vriendelijk en gastvrij personeel in de bediening, ook naar de jongsten in ons gezelschap. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

za 08 september 2018

V.

We waren erg verrast hoe lekker de Nederlandse wijnen zijn en dit in combinatie met het fantastische eten. Jullie dragen echt vakmanschap uit en weten wat jullie doen.

zo 02 september 2018

J. uit Antwerpen

Wij kwamen dineren in het kader van een wijnmakersdiner met Nederlandse wijnen centraal. Perfect van begin tot eind en onwaarschijnlijk lekker!

zo 02 september 2018