account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marlien van der Meer

De kwaliteit van het eten was van een Top Niveau, vers, verrassend en verrukkelijk! De Service was uitstekend, zeer attent, snelle bediening en bekend met de wijnen en het menu. Zelfs met de warmte 25C op 1e Paasdag!

zo 21 april 2019

Paul Roorda

Serieus mooie plek, gepassioneerde mensen en een mooi product. Complimenten. Groet Paul Roorda

za 20 april 2019

A.

In een woord een feestje! Zonnige dag met een tafel op het vernieuwde terras. Uitzicht op het kasteel. Genieten! !!!

za 20 april 2019

Hospice De Wingerd

Wij hebben een fantastische avond gehad, smaakvolle gerechten, gezellige bediening, prachtige plek en geweldige service. We komen heel graag weer terug❤️

vr 05 april 2019