account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hellen Van Dam

Wat een geweldige ervaring bij jullie. Van binnenkomst tot we weggingen heerlijk gegeten, wat een smaaksensaties echt een aanrader we komen zeker terug.

za 25 januari 2020

E.

Prachtige gerechten goed gebalanceerd met Hier en daar een aangename smaak explosie en een geweldig oog voor de esthetiek van het gerecht en servies! Erg prettige bediening!

do 16 januari 2020

N.

Fantastische avond, heerlijk gegeten, mooie bijpassende wijnen bij de gerechten en super zowel zwarte als witte brigade.

za 11 januari 2020

H.

Heel goed, verrassende gerechten. Service : enthousiast personeel, geen ellenlange verhalen, maar to the point

zo 29 december 2019