account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Coen Crince le Roy

Een fantastische avond gehad aan de chef’s table. Heerlijke gerechten en mooie wijnen, Maar ook sublieme mocktails als begeleider van verschillende gangen. Uniek om van bovenaf te kunnen genieten van het vakmanschap van de witte brigade!

vr 13 maart 2020

Jolanda Van loon

Op een prachtige locatie heerlijk gegeten met mooie bijpassende wijnen vriendelijke bediening wat wil je nog meer ;-) Wij komen graag weer terug

za 29 februari 2020

Gonny Bemelen

Aangenaam verrast ! De 1ste keer dat we er weer waren met de nieuwe chef-kok, met de complimenten hoor !

za 29 februari 2020

Cindy Lelie

Genoten van een heerlijk 5-gangen verrassingsmenu in combinatie met heerlijke wijnen uit Zuid-Afrika! De terugrit naar de parkeerplaats in het golfkarretje maakte de avond compleet ;-) Bedankt team Bentinck voor deze belevenis! Wij komen graag terug.

vr 28 februari 2020