account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant beudaert

Restaurant beudaert

Met restaurant Beudaert willen we terugkeren naar onze roots: een ontspannen en toegankelijk restaurant waar iedereen welkom is, met verteerbare prijzen.

Een uitgepuurde omgeving met aan de muur ludieke en zelf-relativerende kunst. Een plek waar we op onze vrije dag zelf willen eten.

De keuken is gericht op de essentie en concentreert zich op eersteklas-producten, vaak afkomstig uit eigen streek, met respect voor telers en kwekers.

In beudaert nemen we gast-vrijheid letterlijk en kiest u à la carte wat u wilt: een snelle lunch of een avondvullend diner. Wij werken niet met menu’s. Sofie, gastvrouw en sommelier, begeleidt u met passie door haar persoonlijk samengestelde wijnkaart.

Het restaurant bevindt zich in een historisch monument in het hart van de stad, net naast het Begijnhof en de Sint-Maartenskerk.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sam Deprettere

Een verwenavond

vr 16 augustus 2019

Philip Vervaecke

Heel lekker gegeten, met voortreffelijke Belgische wijnen, in een rustig en mooi interieur in hartje Kortrijk

za 27 juli 2019

Danny Messelis

Zeer lekker gegeten aan de gastentafel van de chef. Heel aangename en vlotte bediening aan tafel. De suggestie met de keuze van de wijn bij de maaltijd hebben wij zeer geapprecieerd. Dank u wel voor de fijne avond !

za 20 juli 2019

A. uit Stasegem

Super ervaring in een mooi établissement met vriendelijke vlotte bediening en top gerechten!

di 16 juli 2019