accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Table d’Amis

Contact

Social media

Met restaurant Beudaert willen we terugkeren naar onze roots: een ontspannen en toegankelijk restaurant waar iedereen welkom is, met verteerbare prijzen.

Een uitgepuurde omgeving met aan de muur ludieke en zelf-relativerende kunst. Een plek waar we op onze vrije dag zelf willen eten.

De keuken is gericht op de essentie en concentreert zich op eersteklas-producten, vaak afkomstig uit eigen streek, met respect voor telers en kwekers.

In beudaert nemen we gast-vrijheid letterlijk en kiest u à la carte wat u wilt: een snelle lunch of een avondvullend diner. Wij werken niet met menu’s. Sofie, gastvrouw en sommelier, begeleidt u met passie door haar persoonlijk samengestelde wijnkaart.

Het restaurant bevindt zich in een historisch monument in het hart van de stad, net naast het Begijnhof en de Sint-Maartenskerk.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
  • Flanders Food Festival
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9.1/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Kapelle-op-den-Bos

Origineel, geweldige smaken, heerlijke producten, top service

wo 03 augustus 2022

K.

Een heerlijke locatie dat terras voor een prima lunch.

wo 03 augustus 2022

K.

We hebben uitstekend gegeten met een uitstekende en toch ontspannen service. Wat een geweldige ervaring.

vr 29 juli 2022

T. uit HOFSTADE

Beste, Ontvangst was uitstekend, toegankelijkheid met de rolstoel was dat ook. De gerechten waren een lust voor mijn smaakpapillen. graag tot de volgende Mvg, Thomas

vr 29 juli 2022