accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Beulings

Contact

Social media

Aan de voet van de negen straatjes ligt de Beulingstraat. Op deze uitzonderlijk rustige plek in hartje Amsterdam hebben wij in 2008 ons restaurant geopend.

Beulings heeft in zijn korte bestaan al een goede reputatie opgebouwd. De geschiedenis van Beulings gaat terug tot ver voor de opening en kent vele jaren liefdevolle ervaring in het vak. Ervaring deden we op in verschillende gerenommeerde restaurants in en rondom Amsterdam, zoals La Rive, Het Tuynhuys, Segugio en ook VanVlaanderen, waar we elkaar in 2000 leerden kennen. Onze visie op gastronomie is in de loop der tijd verdiept en verfijnd en heeft uiteindelijk vorm gekregen in ons eigen restaurant.

Beulings bouwt geïnspireerd verder op deze basis met een eenvoudige aanpak: we proberen het beste uit de seizoensproducten te halen. Alles wat we serveren is met zorg bereid en wel overwogen geselecteerd.

We hopen onze toewijding snel met u te delen!

Bas Bont en Lisja Hu
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag