no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant Beulings

Restaurant Beulings

Aan de voet van de negen straatjes ligt de Beulingstraat. Op deze uitzonderlijk rustige plek in hartje Amsterdam hebben wij in 2008 ons restaurant geopend.

Beulings heeft in zijn korte bestaan al een goede reputatie opgebouwd. De geschiedenis van Beulings gaat terug tot ver voor de opening en kent vele jaren liefdevolle ervaring in het vak. Ervaring deden we op in verschillende gerenommeerde restaurants in en rondom Amsterdam, zoals La Rive, Het Tuynhuys, Segugio en ook VanVlaanderen, waar we elkaar in 2000 leerden kennen. Onze visie op gastronomie is in de loop der tijd verdiept en verfijnd en heeft uiteindelijk vorm gekregen in ons eigen restaurant.

Beulings bouwt geïnspireerd verder op deze basis met een eenvoudige aanpak: we proberen het beste uit de seizoensproducten te halen. Alles wat we serveren is met zorg bereid en wel overwogen geselecteerd.

We hopen onze toewijding snel met u te delen!

Bas Bont en Lisja Hu
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

R. uit Amsterdam

Zaterdag weer bij Beulings gegeten en het was wederom heerlijk. Door de jaren heen ben er ik er wel 10 of 15 keren geweest maar ik heb daar nog nooit iets gegeten wat ik niet lekker vond. Het eten is echt in een woord fantastisch!! En de service ook. Ik vind Beulings een van de beste restaurants in Amsterdam. Ik raad ook iedereen aan om er naar toe te gaan.

za 24 maart 2018

Harrie Brils

Genoten van alle smaken die in de gerechten voorbij komen. Het was heel prettig toeven, in deze mooie warme zaak, met zeer prettige bediening. Prima wijn-smaak combinaties.

vr 23 februari 2018

Mies Witkamp

Heerlijk eten met fantastisch bijpassende wijnen!

vr 23 februari 2018

W.

Heerlijk met zijn zessen gegeten en een gezellige avond gehad. Verrassende smaken met mooie bijpassende wijnen. Goede bediening, kortom een aanrader!

wo 21 februari 2018