account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant bij Ad

Restaurant bij Ad

Welkom bij Restaurant Bij Ad! Restaurant Bij Ad is een prachtig restaurant gelegen op Landgoed Vidaa in het Lage Bergse Bos, op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek midden in het recreatiegebied De Rottemeren. Een plek waar u geniet van heerlijk eten, kunt (net)werken, vergaderen en feesten. Daarnaast is het mogelijk om recepties en borrels te organiseren en elkaar het ja-woord te geven!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mirjam Van Der Beek

Wij hebben met heel veel plezier ons tien jarig huwelijk bij jullie gevierd. Heerlijk eten en super aardig personeel. Jullie hebben er een onvergetelijke dag voor ons van gemaakt.

zo 14 november 2021

Esther Klomp

Wat een bijzondere avond! Met heerlijk eten. In een sfeervolle ambiance. Op het prachtige eiland Vidaa. En gastheer Jozef zorgt dat je., je meer dan welkom voelt en dat het je aan niets ontbreekt. Alle signalen pikt hij op en doet zijn uiterste best om wat in zijn vermogen ligt te regelen. Kortom een aanrader!!!

vr 12 november 2021

Jeanet De Jong-Kamp

Hartelijke ontvangst, heerlijke lunch in een uitstekende ambiance. Voor herhaling vatbaar!

vr 13 augustus 2021

C.

Fijne plek, heerlijk eten en leuk personeel

wo 04 augustus 2021