account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Taste Bij Dirk

Restaurant Taste Bij Dirk

De naam Taste zegt het al

Gasten komen proeven van de gerechten en de sfeer die wij te bieden hebben. Maar dan op een onorthodoxe manier; zonder menukaart, je hoeft alleen maar aan te geven hoeveel gerechten je graag wil. Dit kan variëren van 3 tot 6 gangen. Vertel ons waar je niet van houdt of waar je allergisch voor bent en wij houden er rekening mee. Zo kunnen de koks helemaal hun gang gaan en je verrassen met verschillende gerechten.

Alle gerechten à €11,50 zijn gebaseerd op voorgerechten met een klein aantal garnituren per bord, geen liflafjes, echte eerlijke en heerlijke producten die je kunt combineren met een goed glas wijn. De koks werken met verschillende seizoenproducten en alle gerechten wisselen wekelijks, dus de creativiteit van de keukenbrigade speelt een zeer belangrijke rol.

Onze keuken is grotendeels open, zodat iedereen precies kan zien wat er gebeurt en er is live cooking vanuit de kitchen bar in het midden van het restaurant als extra beleving voor de gasten.
Wij vinden een goede prijs-kwaliteit verhouding enorm belangrijk, daarom is bij ons alles tot in de puntjes verzorgd, van het servies en de inrichting tot ons personeel.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Gezellige aankleding, heerlijke gerechten met passende wijn en bovenal een plezierige bediening. Ik kom snel weer terug.

do 29 november 2018

M.

Het was weer heerlijk! Voor de derde keer langsgegaan en de kwaliteit is keer op keer goed geweest. Heerlijke gerechten, prachtige bijpassende wijnen en een hele fijne bediening. Uitermate genieten. Aanrader we komen snel nogmaals.

za 24 november 2018

Thea van Delft

Héérlijke 3 gangen lunch met amuse vooraf en koffie toe. De wijnen zijn prima. Een aanrader, wij komen vaker terug

vr 23 november 2018

D.

Het was heerlijk en mijn vriendin en ik houden ervan om verrast te worden. Nou dat is ook echt gebeurd. Kom zeker nog een keer terug.

wo 14 november 2018