account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasserie en wijnbar Boschmolenplas

Brasserie en wijnbar Boschmolenplas

Brasserie en wijnbar Boschmolenplas biedt een unieke locatie met een 360 graden view over het water van de Boschmolenplas aan de ene zijde en de gezellige jachthaven aan de andere kant.

Het onder architectuur gebouwde pand heeft een moderne, bijna futuristische uitstraling dat onverwacht opduikt aan de Maasplassen.

Patron Laurens van Ommen leidt het restaurant samen met gastvrouw / partner Jeanine Oudakker. De witte brigade voert een Frans/internationale keuken met moderne invloeden. Op de uitgebreide wijnkaart staan zowel oude- als nieuwe wereldwijnen.

Kies zelf uw plekje uit voor een klein hapje of uitgebreid diner, of start met een aperitief aan de sfeervolle bar.
  • Rokersruimte
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jacques Van Dongen

Geweldig verzorgd, zag er allemaal heel erg mooi uit en de Louche Platters waren erg verrassend. Voor herhaling vatbaar en zeker aanbevelenswaardig.

zo 18 augustus 2019

Jos Simaels

Beste allen, het is moeilijk om niet na elk bezoek een korte recensie te schrijven; maar deze zaak verdient het gewoon om zoveel mogelijk promotie en hoge scores te krijgen. Ik heb reeds enge keren geschreven over het kader en uiteraard ook over de supervriendelijke medewerkers. Afgelopen zondag en 2 zondagen daarvoor kan dit alleen nog maar eens bevestigd worden; maar ook telkens de gasten die wij meebrengen. Deze keer wil ik het over het eten hebben. Een uitgebreide kaart maar zeker voor elk wat wils. Alles wat wij gegeten hebben tot nu toe, proeft en is van topkwaliteit. Meng dit met eer mooie presentatie (het oog wil ook wat) .... en je wil bijna je bord uitlikken. Een aanrader voor de warme dagen (op het terras) zijn zeker de Caesar salade, de geweldige verse hamburger met verse frietjes, de carpaccio, en zeker ook de tonijnsalade.... kortom een ruime keuze om alles te proeven.... Wij kijken alvast uit naar ons volgend bezoek.

zo 07 juli 2019

Jos Simaels

Beste allen, nogmaals een bevestiging van ons bezoek van de week ervoor. Ondanks de vele wolkjes in de lucht, waardoor de zon niet echt kon doorbreken; was het zonnetje de vinden in de begroeting, vriendelijkheid en service van de medewerkers. Alles in de shaker met een prachtig terras, verzorgde omgeving en het superlekker eten (ook bevestigd door mijn aanwezige kinderen= de moeilijkste klanten) heeft deze uitstap ons weer een bijzonder aangename middag bezorgd. Tip= heel gemakkelijk te bereiken met de boot en mogelijkheid om aan te leggen aan de steiger van het restaurant. Op naar de volgende weekends

zo 16 juni 2019

Sandra Albert

Hier komen wij graag terug!

zo 16 juni 2019