account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Caracole

Restaurant Caracole

Bij restaurant Caracole draait alles om de eerlijke dagverse bereidingen. Wij, Ruben en Geert, ontvangen je met de grootste hartelijkheid in ons kleine en sfeervolle restaurant. Samen met onze kok serveren wij je mosselen, zeetong à la meunière en andere vis- én vleesgerechten om duimen en vingers bij af te likken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Isabel Clabots

Mooie setting, leuke en super vriendelijke bediening, heerlijke gerechten.

za 14 mei 2022

Robert Rigo

Nog nooit slecht gegeten in een prachtig en proper decor.

do 12 mei 2022

Rudi Vaes

Heel lekker gegeten, tot de volgende keer

za 07 mei 2022

Monique Haenen

Een alles overtreffend culinair pareltje in centrum Hasselt. Zeer gezellig, knus en fris ogend interieur, comfortabel, voldoende afstand tussen tafels om privacy te bewaren, het eten is werkelijk subliem en de gastvrijheid top! Meer dan ruime porties, rijkelijk voorzien van een flinke diversiteit in verse en kwaliteitsvolle ingrediënten, smaakvol gekruid zonder te veel uitgesproken te zijn, ongelofelijk lekker, waarbij een passende frisse witte wijn geserveerd werd. Pure verwennerij voor de smaakpapillen! Ook aan de gastvrijheid wordt veel waarde gehecht, de service is bijzonder vriendelijk en attent. Prijs/kwaliteitverhouding zeer goed. Een toprestaurantje, een voltreffer! Wij komen terug!

za 07 mei 2022