account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Crijns

Restaurant Crijns

Restaurant Crijns staat bekend om haar warme ambiance en Kempische gastvrijheid. Het moderne interieur, de sfeervolle haard en authentieke kenmerken zorgen voor een huislijke sfeer. De keuken kenmerkt zich door gebruik van regionale seizoensproducten met de Franse keuken als basis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I. uit Weelde

Heel gemoedelijk restaurant, heel vriendelijke bediening , vooral de gastvrouw ‼️ We namen een 6 gangen surprise , deze was naar ieder wens (we hadden nogal verschillende voorkeuren). Dit is echt een pluspunt, dat ze naar elk persoon luisteren. De smaken zijn erg verfijnd en de presentatie ligt op een hoog niveau. Dit restaurant gaan we zeker vaker bezoeken.

za 15 juni 2019

Mark Priems

Lekker gegeten en vriendelijke bediening. Lekker avondje uit.

vr 07 juni 2019

H.

We hebben heerlijk gegeten. Het was mooi weer dus ze hadden voor ons een mooi plekje in de tuin gereserveerd. Gekozen voor het 4 gangen verrassingsdiner. Vanaf de amuse tot het nagerecht gewoon top. Als nagerecht mochten wij kiezen tussen zoet of kaas. De personen die kaas kozen werden door de eigenaar meegenomen naar de kaaskamer. Daar mochten wij aangeven wat voor kazen we lekker vinden en stelde hij voor ieder een apart kaasplakje samen. Achter elke kaas vertelde bij ook de verhalen achter de kazen. In een woord genoten!

za 01 juni 2019

Lisette Emmink

Dat dit restaurant masr 3 sterren mag krijgen.

do 30 mei 2019