account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Crijns

Restaurant Crijns

Restaurant Crijns staat bekend om haar warme ambiance en Kempische gastvrijheid. Het moderne interieur, de sfeervolle haard en authentieke kenmerken zorgen voor een huislijke sfeer. De keuken kenmerkt zich door gebruik van regionale seizoensproducten met de Franse keuken als basis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christel Gepkens

Genoten van een heerlijk 6 gangen verrassing menu. Niet alleen het eten was om te genieten ook het personeel was erg kundig, enthousiast en vriendelijk. Kortom een heerlijke avond gehad.

vr 23 augustus 2019

M.

Service was top!

ma 19 augustus 2019

A.

Op 18 augustus 2019 hadden wij Restaurant Grijns uitgekozen om met ongeveer 40 mensen, vrienden, collega's en familie te gaan eten. Dit was ter gelegenheid van mijn agscheid van het werk. Mijn afscheid was beladen vanwege het feit dat ik medische ontslag kreeg. Dit was bij Marc en Imke van Crjjns bekend. Mede door de goede voorbereidingen, goede ontvangst, uitstekende service en het lekkere eten hebben zij er aan bijgedragen dat ik een onvergetelijke avond heb gehad. Ik mag geen sterren uitdelen maar de mannier zoals zij voor ons hebben gezorgd zou wel een ster mogen verdienen. Ik zou het idereen aanbevelen.

zo 18 augustus 2019

Gerard Van de Donk

Het was weer op en top genieten. Heerlijk verwend door het team van Crijns.

za 17 augustus 2019