Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant De Hanninkshof

Restaurant De Hanninkshof

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weet chefkok Jojan Kersbergen van Hanninkshof wat gastvrijheid en heerlijk eten is.
Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken. Er wordt gewerkt vanuit een open keuken, zodat u als gast stap voor stap kunt volgen hoe uw keuze wordt klaargemaakt. Een diner in ons restaurant is daarom geen gewone maaltijd, maar vooral een belevenis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

N.

We zijn er geweest naar aanleiding van de restaurantdriedaagse van de nierstichting. Al het was eten zonder zout. Maar hier had de smaak zeker niet onder te lijden, integendeel!

Ma 05 maart 2018

K.

Het was zoals altijd weer fantatisch lekker eten bij Hanninkshof!

Vr 02 maart 2018

F. uit Loppem

Heerlijk gegeten, vlotte bediening, de ober had goede kennis van de wijnen. 6 gangen all-in echte aanrader om te kiezen. Jammer dat de kaaswagen extra moest worden betaald, had dat even laten weten. Toppie

Wo 14 februari 2018

B.

We hebben genoten van de gastvrijheid en service en uiteraard van het voortreffelijke “Valentine’s diner”. Het personeel was erg vriendelijk.

Di 13 februari 2018