account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Hanninkshof

Restaurant De Hanninkshof

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weet chefkok Jojan Kersbergen van Hanninkshof wat gastvrijheid en heerlijk eten is.
Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken. Er wordt gewerkt vanuit een open keuken, zodat u als gast stap voor stap kunt volgen hoe uw keuze wordt klaargemaakt. Een diner in ons restaurant is daarom geen gewone maaltijd, maar vooral een belevenis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

V.

Heerlijk gegeten, goede bediening met aandacht voor de gast. Gezellige ambiance.

zo 11 oktober 2020

Andre Hoffstedde

Het was een fantastische avond met heerlijke gerechten van de wildkaart. Dank aan team Hanninkshof voor de mooie avond.

zo 11 oktober 2020

Marijke Boer

We hebben genoten! Heerlijk eten en een gezellige sfeer, als vanouds.

za 10 oktober 2020

S.

Wat een heerlijke avond! Erg goede prijzen en top gerechten! Ook wordt er super rekening gehouden met allergieën en voorkeuren. Wij hadden een 5 gangen verrassingsmenu en het toetje bevatte kokos. 1 persoon vond dit niet lekker en kreeg direct een alternatief. Super lief! Ook met de corona regels wordt er top om gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 10 oktober 2020