account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Hanninkshof

Restaurant De Hanninkshof

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weet chefkok Jojan Kersbergen van Hanninkshof wat gastvrijheid en heerlijk eten is.
Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken. Er wordt gewerkt vanuit een open keuken, zodat u als gast stap voor stap kunt volgen hoe uw keuze wordt klaargemaakt. Een diner in ons restaurant is daarom geen gewone maaltijd, maar vooral een belevenis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Het menu voldeed aan onze verwachtingen en was ook voor mijn man, die geen vlees en vis eet, heel verrassend en smaakvol. De service was plezierig, ontvangst gastvrij en op al onze vragen kwamen bevredigende antwoorden.

di 29 januari 2019

Miriam Buursink

We hadden de sharing lunch. En het was perfect verzorgd. Heerlijk relaxed. Lekkere wijnen erbij. Top!

zo 23 december 2018

Andre Groothuis

De gerechten waren prachtig opgemaakt op het bord en de smaakcombinaties waren erg verassend. We hebben heerlijk gegeten. Het restaurant is smaakvol ingericht en is een perfecte plek om rustig culinair te genieten. De bediening is erg prettig en vakkundig.

zo 11 november 2018

Cora Mulder

Alle gerechten waren erg goed klaargemaakt en er is een originele menu-kaart. Wijn heerlijk. Chocoladebol in nagerecht was goddelijk! Bediening ook prettig. Ambiance niet bijzonder of hip. Maar goed, het gaat om het eten niet waar. Een aanrader dit restaurant.

za 10 november 2018