account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Hanninkshof

Restaurant De Hanninkshof

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weet chefkok Jojan Kersbergen van Hanninkshof wat gastvrijheid en heerlijk eten is.
Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken. Er wordt gewerkt vanuit een open keuken, zodat u als gast stap voor stap kunt volgen hoe uw keuze wordt klaargemaakt. Een diner in ons restaurant is daarom geen gewone maaltijd, maar vooral een belevenis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

P. uit Enschede

Wederom en zeer geslaagd diner!

do 26 juli 2018

Andrea Zwan

Het is iedere keer weer een feest om bij de Hanninkshof te mogen eten. Het voelt als thuiskomen! De service is prima. Je begint de avond met heerlijke amuses die ons iedere keer weer verrassen. Gisteren hadden wij het 4-gangen kreeften menu dat sublime was. Jojan en de brigade verdienen alle lof! Zeker tot een volgende keer!

za 02 juni 2018

Margot Van der Horst

We hebben heerlijk geluncht en genoten van een 3-gangen verrassingsmenu. Met specifieke wensen werd rekening gehouden. Op het terras begonnen met een aperitiefje en verrassende amuse en binnen gegeten. Attente vriendelijke service. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

di 22 mei 2018

Riki Munzebrock

We hebben wederom heerlijk gegeten, we hadden deze keer voor het asperge menu gekozen en het was erg lekker.

zo 13 mei 2018