account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Hanninkshof

Restaurant De Hanninkshof

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weet chefkok Jojan Kersbergen van Hanninkshof wat gastvrijheid en heerlijk eten is.
Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken. Er wordt gewerkt vanuit een open keuken, zodat u als gast stap voor stap kunt volgen hoe uw keuze wordt klaargemaakt. Een diner in ons restaurant is daarom geen gewone maaltijd, maar vooral een belevenis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Uitstekend

do 04 oktober 2018

M.

Beste restaurant van Enschede met het lekkerste eten en een hele prettige sfeer!

za 22 september 2018

M. uit Oud - Zuilen

Chef-kok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof zorgen in de Hanninkshof voor een unieke combinatie van gastvrijheid en heerlijk eten vanuit de open keuken, zodat je kunt zien hoe al dit lekkers bereid wordt. Het is goed te merken, dat beiden ervaring hebben opgedaan in sterrenrestaurants door heel Nederland. Er wordt vooral gewerkt met authentieke streekproducten en perfect bijpassende wijnen. De prachtige opmaak op het bord is een culinaire beleving. Dit is ons favoriete restaurant in de regio en wij zullen het daarom missen na onze verhuizing.

zo 26 augustus 2018

P. uit Enschede

Wederom en zeer geslaagd diner!

do 26 juli 2018