account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Hanninkshof

Restaurant De Hanninkshof

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land, weet chefkok Jojan Kersbergen van Hanninkshof wat gastvrijheid en heerlijk eten is.
Restaurant Hanninkshof in Enschede staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken. Er wordt gewerkt vanuit een open keuken, zodat u als gast stap voor stap kunt volgen hoe uw keuze wordt klaargemaakt. Een diner in ons restaurant is daarom geen gewone maaltijd, maar vooral een belevenis.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Voor de tweede keer weer bij Hanninkshof gegeten en het was weer voortreffelijk. Hier kan menig sterrenrestaurant nog wat van leren. Voor culinair eten in de regio, in een knusse ambiance en top service raden wij dan ook een ieder Hanninkshof van harte aan.

di 23 april 2019

E.

Heerlijk gegeten!

zo 17 maart 2019

M.

Heerlijk gegeten, verassende smaken. Altijd een feestje!

do 07 maart 2019

Erik Simmers

Met 4 personen hebben hebben we genoten van een 3 gangen verrassingsmenu. 2 van ons hadden dieet wensen, waarop het menu perfect was aangepast. Heerlijke met zorg bereide gerechten en een ware smaaksensatie. Al met al een perfecte avond.

do 07 maart 2019