no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café De Hoorn

Grand Café De Hoorn

Het Grand Café kan je vergelijken met een publieke living waar je de hele dag door terecht kan om te werken of de krant te lezen, maar ook om te toogfilosoferen of inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving. Op de eerste verdieping vind je het restaurant met een prachtig uitzicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude brouwerij Stella Artois. Bij mooi weer kan je tijdens je lunch genieten van het zonnetje op ons zonneterras!

Onze menukaart verandert mee met de seizoenen. Je kan kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (exclusief door Natuurpunt geleverd) of heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in zijn gerechten.

www.dehoorn.eu/grand-cafe
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

L. uit Attenrode

Zeer vriendelijke bediening, stuk voor stuk zeer vriendelijke en attente kelners...

vr 25 mei 2018

Jan De Maesschalck

Alles zat mee: het gezelschap, de zon, het zicht, de bediening, het lekkere eten, de wijn...

vr 25 mei 2018

M. uit Kessel-lo

De barman deed zijn werk niet goed : we moesten veel te lang wachten op onze drank. De persoon die opdiende moest verschillende keren vragen om de dranken klaar te zetten.

do 17 mei 2018

I.

Na al die jaaaren toch nog eens een plek gevonden in Leuven waar je het nostalgische gevoel van oud-student te zijn intens opnieuw kan beleven !!! TOPPIE

do 10 mei 2018