account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café De Hoorn

Grand Café De Hoorn

Het Grand Café kan je vergelijken met een publieke living waar je de hele dag door terecht kan om te werken of de krant te lezen, maar ook om te toogfilosoferen of inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving. Op de eerste verdieping vind je het restaurant met een prachtig uitzicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude brouwerij Stella Artois. Bij mooi weer kan je tijdens je lunch genieten van het zonnetje op ons zonneterras!

Onze menukaart verandert mee met de seizoenen. Je kan kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (exclusief door Natuurpunt geleverd) of heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in zijn gerechten.

www.dehoorn.eu/grand-cafe
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Gent

Zeer gevarieerd menu en lekker eten! Het personeel was ook ontzettend vriendelijk.

di 21 januari 2020

E.

Heerlijk eten, mooie locatie maar echt geen vriendelijke bediening. Jammer!

vr 17 januari 2020

S.

Heel lekkere lunch. Het eten in De Hoorn heeft altijd wel een speciale touch. Mijn gast kwam hier voor het eerst en vond het interieur wat refter-achtig aanvoelen maar ze was enthousiast over de kwaliteit van het eten.

vr 17 januari 2020

P. uit Tielt-Winge

Door nieuw menukaart was er verwarring met de keuken en jammer genoeg ook al een paar hoofdgerechten niet meer beschikbaar.

vr 10 januari 2020