account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café De Hoorn

Grand Café De Hoorn

Het Grand Café kan je vergelijken met een publieke living waar je de hele dag door terecht kan om te werken of de krant te lezen, maar ook om te toogfilosoferen of inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving. Op de eerste verdieping vind je het restaurant met een prachtig uitzicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude brouwerij Stella Artois. Bij mooi weer kan je tijdens je lunch genieten van het zonnetje op ons zonneterras!

Onze menukaart verandert mee met de seizoenen. Je kan kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (exclusief door Natuurpunt geleverd) of heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in zijn gerechten.

www.dehoorn.eu/grand-cafe
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sophie Van Orshoven-Kurstjens

Vriendelijk onthaal van Cloë; eten lekker en tevreden over service

za 26 januari 2019

L.

za 19 januari 2019

M.

Lekkere, hippe gerechten! Eerder beperkte kaart, maar alles is wel super vers!

za 12 januari 2019

Nathalie Godichiabois

erg lekkere veggie burgers! Mijn collega had de curry en die viel ook in de smaak... Als etentje onder collega's aangenaam, lekker en ook lekker dichtbij :)

vr 11 januari 2019