account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto & Bar De Hoorn

Resto & Bar De Hoorn

Het Grand Café kan je vergelijken met een publieke living waar je de hele dag door terecht kan om te werken of de krant te lezen, maar ook om te toogfilosoferen of inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving. Op de eerste verdieping vind je het restaurant met een prachtig uitzicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude brouwerij Stella Artois. Bij mooi weer kan je tijdens je lunch genieten van het zonnetje op ons zonneterras!

Onze menukaart verandert mee met de seizoenen. Je kan kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (exclusief door Natuurpunt geleverd) of heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in zijn gerechten.

www.dehoorn.eu/grand-cafe
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Linden

Botermalse steak, vriendelijke bediening en prijs - kwaliteit dik in orde.

za 11 juli 2020

WILLEM VAN DER KUIL

Mijn vrouw en ik waren na de corona al geweest, tot volle tevredenheid. Nu met de kinderen was alles nog even vriendelijk als voor de Corona, de gerechten werden even gewaardeerd. De "rib-eye" is nog steeds even superieur. Hele gezellige avond, ook met de Corona afstand e.d.

wo 08 juli 2020

L.

vlees was goed

di 30 juni 2020

J.

Fantastisch! Snelle vriendelijke service en perfecte porties; niet te weinig, niet teveel. Heerlijk gegeten!

za 20 juni 2020