account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café De Hoorn

Grand Café De Hoorn

Het Grand Café kan je vergelijken met een publieke living waar je de hele dag door terecht kan om te werken of de krant te lezen, maar ook om te toogfilosoferen of inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving. Op de eerste verdieping vind je het restaurant met een prachtig uitzicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude brouwerij Stella Artois. Bij mooi weer kan je tijdens je lunch genieten van het zonnetje op ons zonneterras!

Onze menukaart verandert mee met de seizoenen. Je kan kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (exclusief door Natuurpunt geleverd) of heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in zijn gerechten.

www.dehoorn.eu/grand-cafe
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Uitstekend vlees gegeten! Lekker van smaak perfect gebakken.

za 14 september 2019

Ilse Vandervelden

Heel lekker, mooie omgeving en erg vriendelijke bediening! We komen terug!

za 14 september 2019

S. uit Aarschot

De settings is zeer goed bedacht en aangenaam. Het aperitief was héérlijk, alsook het eten was niet over te klagen. Lekkere ingrediënten! Probeer toch wat meer aandacht aan de klanten te geven; ik vond dat het soms toch wel wat lang duurde om bediend te worden.

wo 04 september 2019

M. uit Wilsele

Heel vriendelijke en professionele bediening. Lekker eten! Mooie locatie.

vr 23 augustus 2019