no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Grand Café De Hoorn

Grand Café De Hoorn

De Hoorn (www.dehoorn.eu) is een broedplaats voor creativiteit in Leuven. De omgevormde brouwerij van Stella Artois blinkt vandaag uit in haar veelzijdigheid. Zo combineert ze een creatief bedrijvencentrum, unieke evenementenzalen en een restaurant, het Grand Café.

Met ons Grand Café willen we de Leuvense referentie worden voor plezier en lekker eten. Beneden in het café geniet je heel de dag door van een lekker drankje of een kleine snack. In ons restaurant op de eerste verdieping kan je heerlijk lunchen/dineren met een uniek zicht op het Sluispark en de oude ketels van de Brouwzaal. Onze seizoensgebonden menukaart verandert om de twee maanden. Tijdens de lunch en het diner werken we met dagelijkse suggesties en kan je kiezen uit broodjes en variërende gerechten met een focus op 100% natuur.vlees. De chefs laten zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerken graag bier in de gerechten.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

P. uit winksele

Vriendelijke bediening. Eten was lekker. Tafeltje aan raam met mooi uitzicht over Leuven. Nadien drankje in café beneden op terras. Fijne avond

wo 11 april 2018

D.

.

za 07 april 2018

M. uit Leuven

Ik koos voor het groentenstoofpotje. Ik hield van de smaken en de textuur van het gerecht. Bovendien zag mijn bord er ook erg kleurrijk uit.

vr 30 maart 2018

P. uit Leuven

Met een vriendengroep genoten van een mooie avond. De bedoeling was een hoofdschotel te eten. Uiteindelijk aten 6 van de 8 disgenoten een voor- en hoofdgerecht en de overige 2 kozen voor een hoofdgerecht en dessert. En iedereen was tevreden.

vr 23 maart 2018