account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Grand Café De Hoorn

Grand Café De Hoorn

Het Grand Café kan je vergelijken met een publieke living waar je de hele dag door terecht kan om te werken of de krant te lezen, maar ook om te toogfilosoferen of inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving. Op de eerste verdieping vind je het restaurant met een prachtig uitzicht op het Sluispark en de koperen ketels van de oude brouwerij Stella Artois. Bij mooi weer kan je tijdens je lunch genieten van het zonnetje op ons zonneterras!

Onze menukaart verandert mee met de seizoenen. Je kan kiezen uit verschillende gerechten met 100% natuurvlees (exclusief door Natuurpunt geleverd) of heerlijke veggie-, pasta- of visgerechten. Onze chef laat zich inspireren door de roots van de brouwerij en verwerkt graag bier in zijn gerechten.

www.dehoorn.eu/grand-cafe
Stel een vraag
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

J. uit Herent

heel lekker gegeten, snelle bediening en supervriendelijk personeel!

di 31 juli 2018

M. uit Leuven

Zeer goed. Verschillende smaken samen gebracht in een bord. Zeer verrassend. Zeer vriendelijke service. Heel attent.

vr 20 juli 2018

A. uit Kessel-Lo

Het was onze eerste keer. Goed bediend, vriendelijk personeel en lekker gegeten in een aangename omgeving. Zaten aan het venster en hadden een mooi zicht op het heraangelegde Sluispark. Muziek was iets te overstemmend, maar niet echt storend, wel gericht op een jeugdig publiek, waar wij jammer genoeg niet meer toe behoren. Doe zo voort.

vr 08 juni 2018

F. uit Brussel

Heel positief in het algemeen. Enkel iets teveel lawaai in het restaurant eens het vol zit.

wo 06 juni 2018