account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Het was fantastisch!

di 13 oktober 2020

Toon van Kaam

Alweer verrassende smaakcombinaties en een zeer attente bediening. Prima uitleg bij de gerechten en de wijnen. We komen zeker terug!

zo 11 oktober 2020

E.

Fijne plek, vriendelijk personeel

zo 11 oktober 2020

M.

Samen met mijn vriendin, heerlijk genoten van het 7 gangen menu met bijbehorende wijnen. De gerechten bestonden geregeld uit verassenden maar telkens heerlijke combinaties. Dit zorgde ervoor dat wij dingen hebben gegeten waar wij normaal geen liefhebbers van zijn. Het personeel is zeer kundig en verteld vol enthousiasme over hun producten. Wij komen dan ook zeker nog eens terug om ons smaakpapillen te verwennen.

vr 09 oktober 2020