Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Fred in ‘t Ven

Was helemaal top. Verrassende gerechten, leuk en vriendelijk personeel en een gezellige ambiance . We komen.zeker terug. Fred en Joyce.

Vr 09 maart 2018

G. uit Goirle

Afgelopen zaterdag genoten het Chef's menu met wijnarrangement. De gerechtjes icm met de wijnen was erg goed. Persoonlijk vond ik het vegetarische gerechtje, met de spitskool lekker maar niet gemakkelijk te eten. Het was een stronkje wat niet goed te snijden viel. Het personeel was kundig en vriendelijk waarbij zelfs werd opgemerkt dat wij hier al een keer eerder waren geweest. Wij zijn fan van de Houtloods en komen weer terug.

Vr 09 maart 2018

E.

Zeer creatieve gerechten ihkv vegetarische restauraantweek. Fijne wijnen erbij gecombineerd. We hebben genoten!

Do 08 maart 2018

Sophie Van Opstal

Een aanrader! Verrassende gerechten! Heerlijk gegeten! De bediening en aandacht voor de gasten was top!

Do 08 maart 2018