account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Complimenten voor jullie gastvrijheid, fraai opgemaakte borden, culinair genot, mooie wijnen en persoonlijke aandacht. We hebben heerlijk genoten.

di 11 december 2018

P. uit Berkel-Enschot

Top, als altijd!

za 01 december 2018

Milia de Beer

We kozen voor het 5 gangen verrassingsmenu. In 1 woord: wauw! De kleine gerechtjes afzonderlijk waren geweldig op smaak, mooie composities op het bord en perfect op elkaar afgestemd. Van ingelegde vis tot een schuim van o.a. bloemkool naar een dessert van ijs met een creme van wortel en rozenblaadjes. En fantastisch rekening gehouden met mijn glutenvrije dieetwens. Dit restaurant komt zéker in mijn favoriete top 3!

di 27 november 2018

J.

Het was fantastisch! Prachtige smaakcombinaties, gezellig en een über relaxte sfeer!

za 24 november 2018