account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Heerlijke en afwisselende gerechten met verrassende smaken! Uitstekende service!

zo 15 mei 2022

Z Mohseni

Wederom genoten! Wat een explosie van smaken in je mond.

za 14 mei 2022

K.

Gisteren weer heerlijk gegeten bij ons favoriete restaurant. Niet alleen het eten is top, maar de in combinatie met de ongedwongen sfeer, prachtige locatie en fantastisch personeel met passie voor eten en drinken maakt deze plek écht uniek. Bedankt weer team Houtloods voor de geweldige ervaring gisteren!

za 14 mei 2022

C.

Heerlijk gegeten! Goede wijnen erbij geserveerd. Fantastische plekken aan de keukenbar waardoor je mee kan kijken met de chef. Een hele fijne avond gehad!

vr 13 mei 2022