account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Verrassend van begin tot het einde.

vr 18 oktober 2019

Jef Vandenbergh

Heerlijk! De kwaliteit van de gerechten, het onthaal, de bediening, de setting,... Een aanrader.

wo 16 oktober 2019

X.

We zijn positief verrast. De hele avond bij de Houtloods klopte: de ontvangst, het eten en de bediening. Het begon al met een persoonlijke reactie op onze reservering. Kleinigheidje maar draagt bij aan het gevoel welkom te zijn. Keurige ontvangst vervolgens waarna we op een hele leuke manier door het menu en keuzes gepraat zijn. Deze wijze van bedienen is de rest van de avond door gezet. De gerechten waren inderdaad niet heel groot maar uiteindelijk incl amuses precies genoeg gegeten. Daarbij mooie verrassende wijnen gedronken. Belangrijkste voor mij bij een wijnarrangement: ik wil graag verrast worden en iets krijgen wat ik niet anders snel zelf zou kiezen. De afsluitende dessert wijn was bijzonder lekker. We raden de Houtloods van harte aan en komen graag nog eens terug.

za 12 oktober 2019

L.

Ik ging naar de Houtloods voor het vieren van mijn diploma. Daar had ik geen betere plek voor kunnen uitkiezen. Jullie hebben ons een fantastische avond bezorgd! Het eten was overheerlijk, prachtig verzorgde borden en interessante, creatieve gerechten. De bediening was ontzettend vriendelijk en enthousiast! Heel erg bedankt voor de fantastische avond!

wo 02 oktober 2019