account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

P. uit Delft

Ook op een zomeravond is eten bij De Houtloods een belevenis. Persoonlijk vind ik de entourage binnen leuker maar met de temperaturen deze zomer, ga je natuurlijk niet binnen zitten. Maar gelukkig zijn de heerlijke, verrassende gerechten en het altijd vriendelijke personeel (dat ook nog eens weet waarover ze praat) de dingen waarvoor we graag terugkomen. En dat gaan we dan ook zeker doen.

za 14 juli 2018

B.

Zoals altijd, heerlijk & verrassend.

di 10 juli 2018

M.

Samen met een vriendin die vegetarisch was zijn we gaan genieten van het 6 gangen menu. Zelf blijf ik verrast van de smaak combinaties, maar het feit dat ze ook 6 ongelofelijke vegetarische gangen neerzetten vind ik helemaal geweldig! Daarnaast was de bediening super vriendelijk en omdat ze hadden gezien dat we (misschien niet heel subtiel) naar een mooi dessertje hadden zitten staren wat voor onze neus werd klaargemaakt, kregen we de mogelijkheid deze te proeven terwijl het eigenlijk niet bij ons menu hoorde, geweldig! Ook leuk is dat ze zelfs een bijpassend biertje konden schenken toen daar om gevraagd werd. We komen zeker weer terug!

di 10 juli 2018

Kees Broeders

Het was een fantastische culinaire avond. Wat een sfeervolle smaakbeleving.

vr 06 juli 2018