no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Breda

Goed verzorgd. Passende wijnen bij het menu. Niet alleen de presentatie is goed, ook de kwaliteit van het eten is goed. Wij hebben genoten om zo verwend te worden.

di 22 mei 2018

J.

sfeer, ambiance was super en het diner geweldig goed. goed gedoseerd en mooi uitgeserveerd.

vr 11 mei 2018

E.

Verrassende gerechten + prima service

vr 11 mei 2018

M.

Heerlijk gegeten. Ontspannen. leuke sfeer !

vr 20 april 2018