account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Grote verrassing en van genoten

do 17 september 2020

Monique Bransen

Heerlijk gegeten! Het was lekker, verrassend, mooi opgemaakt, en zeer vriendelijk opgediend. De plek en inrichting vonden we ook heel sfeervol. Zeker een aanrader!

wo 16 september 2020

K.

We zijn heel enthousiast over ons bezoek aan de houtloods. Het eten was erg lekker en de bediening heel vriendelijk. We komen zeker nog eens terug

vr 11 september 2020

M.

Tip: misschien leuk om naast bijpassende wijnen ook bijpassende bieren als alternatief aan te bieden.

do 10 september 2020