account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eric Raaijmakers

Misschien wel het beste restaurant van Tilburg. Zeer bijzondere bereidingen en smaken en ook een voortreffelijke wijn gedronken.

do 14 februari 2019

Dennis Stoetzer

Geweldig gegeten, super bediend! We zijn al een aantal keren bij de houtloods geweest en de presentatie, smaken en bediening is iedere keer van topkwaliteit! Wij komen zeker weer.

do 14 februari 2019

M.

Heerlijk eten, prachtige opgemaakt bord en top bediening! Hartelijk dank voor deze gastvrijheid

di 12 februari 2019

Sandy Smissen

We hebben De Houtloods onze trouwdag toe vertrouwt en dat vertrouwen hebben ze meer dan waar gemaakt! Fantastisch eten!! Iedereen was fan van het wortel gerecht, wat een bijzonder gerecht!

ma 11 februari 2019