account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Koen Jansen

Geweldige avond! Wij hadden geKozen voor de all in 6, werkelijk fantastisch. De smaak opbouw van de gangen was goed. Nog even met de eigenaar zitten praten en die jonge bezit echt fantastisch veel energie en kennis voor dit restaurant. Tevens houden ze van opbouwende kritiek! Ga zo door!

do 02 juli 2020

M. uit BOXTEL

Heerlijk gegeten! En De bediening maakt er echt een feestje van!

wo 01 juli 2020

E.

Super avond gehad, heel vriendelijk personeel en lekker eten. Zeker een aanrader

wo 01 juli 2020

Alexander Van. Cleef

De Houtloods is een verrassing. Heerlijke verrassende combinaties van ingrediënten in elk gerecht, uitstekend gebalanceerd. Daarbij komt een plezierige ambiance en, last but not least, zeer attente, deskundige en vriendelijke bediening

di 30 juni 2020