account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Echt genoten van het lekkere eten, de goed gekozen wijnen en de prettige bediening. Het eten is verfijnd en toch is de Houtloods laagdrempelig en is iedereen welkom. Het gemêleerde publiek zegt genoeg. Top!

zo 10 oktober 2021

L.

Echt fantastisch

za 09 oktober 2021

Marja Bruijniks

Een heerlijke avond gehad. Leuke locatie heerlijk eten en prima service. Mijn eerste keer hier maar zeker niet de laatste.

za 09 oktober 2021

T.

Top jongens ! Helemaal blij met de enthousiaste uitleg, goede concept, heerlijke sfeer en eten. Als je van prei en zwarte bonen een grote verrassing kan maken ben je een top restaurant! Tot de volgende keer

za 09 oktober 2021