account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Houtloods

Restaurant De Houtloods

“EEN BRUTALE BLIK IN DE PANNEN”
Het keukenbar concept

“Een blik in de pannen werpen, volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte” zijn de woorden van eigenaar Overweg. De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.
Eten aan de keukenbar
Het concept is eveneens doorvertaald in het menu en speelt daarmee in de op de huidige ontwikkelingen in de horeca. Waarbij het gangenmenu verandert en gasten steeds vaker verlangen naar kleinere porties en meer variaties. Aansluitend hierop is de kaart opgebouwd uit vier smaaktypen. Vier gerechten zijn vergelijkbaar met een traditioneel voor-, hoofd- en na-gerecht.
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We hebben super genoten van het heerlijke eten en de gezellige sfeer in het restaurant.

za 22 september 2018

E.

Het eten is top. Leuke locatie en personeel is zeer kundig. Beste restaurant van Tilburg

za 22 september 2018

Danjela De Rooij

Heerlijke avond gehad in combinatie met de jazz muziek! Super hoe enthousiast iedereen was en het persoonlijke ontvangst bij de deur door Sander! Zeker voor herhaling vatbaar.

vr 21 september 2018

A. uit Riel

Alles was super, de bediening, de gerechten. Het was voor mijn. 6 tafelgenoten de eerste kennismaking met de Houtloods en ze zijn allemaal enthousiast over sfeer, locatie, bediening en natuurlijk het heerlijke eten! Het was top!

do 20 september 2018