account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve heet u welkom

De Lindenhoeve in Sluis, recht tegenover het - inmiddels gesloten - ‘Oud Sluis’ van Sergio Herman, biedt klanten een authentieke keuken met streekgebonden gerechten. Elk seizoen wordt het menu aangepast om de beste ingrediënten uit Zeeland te serveren.

U kunt in het gastvrije restaurant De Lindenhoeve te Sluis terecht om uitgebreid te tafelen, maar ook voor een lunch of een lekker tussendoortje. En niet onbelangrijk: kinderen raken niet uitgespeeld in de speeltuin! Wilt u genieten van de tearoom of het restaurant van De Lindenhoeve te midden in een smaakvol en totaal vernieuwd interieur.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Deinze

ontvangst tot het verlaten van de zaak was top! Perfect ontbijt in een gezellig kader. wij komen graag terug

vr 08 maart 2019

Myriam Eeckhout

Avons passés une très agréable soirée, le service du personnel était à la hauteur. Le repas était très bon et bien présenté. Bel endroit, bien tenu avec beaucoup de propreté. Grand merçi

zo 17 februari 2019

H. uit Berchem (Antwerpen)

Een heel mooie zaak, zeer netjes, klantvriendelijk en een heerlijk ontbijt gehad. Bij mooi weer komen we zeker terug om op het buitenterras te kunnen eten.

wo 13 februari 2019

J.

Vriendelijke bediening en lekker eten! De suggesties die qua eten en drank gegeven werden, vielen bijzonder goed in de smaak! Een leuke ervaring!

za 05 januari 2019