no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve heet u welkom

De Lindenhoeve in Sluis, recht tegenover het - inmiddels gesloten - ‘Oud Sluis’ van Sergio Herman, biedt klanten een authentieke keuken met streekgebonden gerechten. Elk seizoen wordt het menu aangepast om de beste ingrediënten uit Zeeland te serveren.

U kunt in het gastvrije restaurant De Lindenhoeve te Sluis terecht om uitgebreid te tafelen, maar ook voor een lunch of een lekker tussendoortje. En niet onbelangrijk: kinderen raken niet uitgespeeld in de speeltuin! Wilt u genieten van de tearoom of het restaurant van De Lindenhoeve te midden in een smaakvol en totaal vernieuwd interieur.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

A. uit Ruddervoorde

Zoals altijd komen we er graag terug. Goede bediening en een lekker ontbijt. Niet te veel en niet te weinig. Net goed. Ook allemaal verse producten.

vr 11 mei 2018

Martin Lemmens

Ontbijt met bubbels met Bongo bon, vriendelijk onthaal, lekker vers fruitsap, de ideale starter voor een dagje shoppen in Sluis.

ma 26 februari 2018

Sandy Schatteman

Onze viervoeter was ook welkom, het eten was lekker, via bongo-bon betaalt, goede service, heel sympathieke ober, komen zeker terug

vr 26 januari 2018

Kathleen Van Acker

Zeer lekker en vriendelijk

zo 21 januari 2018