account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve heet u welkom

De Lindenhoeve in Sluis, recht tegenover het - inmiddels gesloten - ‘Oud Sluis’ van Sergio Herman, biedt klanten een authentieke keuken met streekgebonden gerechten. Elk seizoen wordt het menu aangepast om de beste ingrediënten uit Zeeland te serveren.

U kunt in het gastvrije restaurant De Lindenhoeve te Sluis terecht om uitgebreid te tafelen, maar ook voor een lunch of een lekker tussendoortje. En niet onbelangrijk: kinderen raken niet uitgespeeld in de speeltuin! Wilt u genieten van de tearoom of het restaurant van De Lindenhoeve te midden in een smaakvol en totaal vernieuwd interieur.
Stel een vraag
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Prima

za 15 augustus 2020

Marc Rogge

Es war toll. Insbesondere mit Kindern lohnt sich der Besuch. Die Preise sind für die Qualität und das Ambiente günstig/angemessen. Von außen kann man erst nicht erkennen, wie groß das Restaurant ist. Wir kommen wieder.

vr 31 juli 2020

C.

Ouderwets lekker en gezellig. Flexibele en vakkundige aanpak bij het corona-proof omzetten van onze "binnenreservering" naar het terras (betrof een gezelschap van 8 personen uit 3 huishoudens)

do 23 juli 2020

A.

We hebben,heerlijk geluncht, bediening was perfect en het was gezellig zitten

do 16 juli 2020