account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve

Restaurant De Lindenhoeve heet u welkom

De Lindenhoeve in Sluis, recht tegenover het - inmiddels gesloten - ‘Oud Sluis’ van Sergio Herman, biedt klanten een authentieke keuken met streekgebonden gerechten. Elk seizoen wordt het menu aangepast om de beste ingrediënten uit Zeeland te serveren.

U kunt in het gastvrije restaurant De Lindenhoeve te Sluis terecht om uitgebreid te tafelen, maar ook voor een lunch of een lekker tussendoortje. En niet onbelangrijk: kinderen raken niet uitgespeeld in de speeltuin! Wilt u genieten van de tearoom of het restaurant van De Lindenhoeve te midden in een smaakvol en totaal vernieuwd interieur.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Vriendelijke bediening en lekker eten! De suggesties die qua eten en drank gegeven werden, vielen bijzonder goed in de smaak! Een leuke ervaring!

za 05 januari 2019

Luc Suy

We werden ontvangen door een buitengewoon vriendelijke en grappige man . Hij heeft ons uitstekend bediend en het ontbijt was gewoon fenomenaal. We waren zo tevreden dat we s avonds ook daar gegeten hebben na een geweldige dag . De vol au vent en vooral de Camenbert kaaskroketjes waren subliem...

wo 26 december 2018

L.

Zeer vriendelijke en vlotte bediening.

zo 23 december 2018

Luc Vanmassenhove

Altijd weer leuk een ontbijt in De Lindenhoeve. Betrof een Bongobon ontbijt met bubbels. Lekker, mooi verzorgd en supervriendelijke bediening.

ma 10 december 2018