account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Rozario

Restaurant De Rozario

De passie uit de keuken van restaurant De Rozario beleven? Dat kan! Je bent meer dan welkom. Ervaar de verwenning van ons culinaire team tijdens een lunch of diner of allebei.

Met zijn tweeën aan de chef’s table en meekijken hoe sfeer en smaak met militaire precisie worden gecombineerd. Of intiem met zes vrienden aan de ronde familietafel.
Vier het moment in het nu! En heb je niets te vieren? Komt goed: we verzinnen wel wat. Beleef!
  • Fusion
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

- Erg lekker gegeten, waarbij de combinatie van verschillende smaken steeds weer zeer verrassend was. - Bijzonder aardig en behulpzaam personeel. - Mooie aankleding van het restaurant, gezellige sfeer.

zo 14 oktober 2018

C.

Heerlijke avond gehad. Lekker gegeten, verrassende gerechten, en een perfecte bediening!

za 13 oktober 2018

J. uit Eindhoven

Van begin tot eind genieten. Personeel komt precies op het juiste moment, ze weten wanneer ze zichtbaar moeten zijn en je weer even met je gezelschap moeten laten. Eten was heerlijk!!

do 11 oktober 2018

Sharon Begheyn

Gisteravond bij de Rozario gegeten. Wat een ervaring! Het enthousiasme van de kok komt door bij alle gerechten. Er was niet een gerecht dat onder deed voor de andere. Ongekend! Tot gauw!

zo 07 oktober 2018