account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Rozario

Restaurant De Rozario

De passie uit de keuken van restaurant De Rozario beleven? Dat kan! Je bent meer dan welkom. Ervaar de verwenning van ons culinaire team tijdens een lunch of diner of allebei.

Met zijn tweeën aan de chef’s table en meekijken hoe sfeer en smaak met militaire precisie worden gecombineerd. Of intiem met zes vrienden aan de ronde familietafel.
Vier het moment in het nu! En heb je niets te vieren? Komt goed: we verzinnen wel wat. Beleef!
  • Fusion
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

we hebben gekozen voor het 4 gangenmenu, de amuzes en de overige gangen waren uitstekend van smaak en kwaliteit, heerlijk gegeten, de wijnen waren ook goed gekozen en bijpassend

zo 09 december 2018

Arjan Bevers

Fantastisch gegeten! Prettig ontvangst, de amuses zijn zowel heerlijk als origineel, 4 gangen genomen en die waren stuk voor stuk perfect! Helemaal niks op aan te merken. Klaar voor de eerste ster!

za 08 december 2018

R.

Heerlijk gegeten!

vr 07 december 2018

Annette Booy Liewes

We zijn ontzettend verwend, we hebben super lekker gegeten! En ook de bediening was kundig, reuze attent en vriendelijk! Kortom: grote klasse, een aanwinst voor Helmond en de regio.

do 06 december 2018