account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Rozario

Restaurant De Rozario

De passie uit de keuken van restaurant De Rozario beleven? Dat kan! Je bent meer dan welkom. Ervaar de verwenning van ons culinaire team tijdens een lunch of diner of allebei.

Met zijn tweeën aan de chef’s table en meekijken hoe sfeer en smaak met militaire precisie worden gecombineerd. Of intiem met zes vrienden aan de ronde familietafel.
Vier het moment in het nu! En heb je niets te vieren? Komt goed: we verzinnen wel wat. Beleef!
  • Fusion
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

K.

Super gegeten. Top service, vriendelijk je voelt je gelijk thuis. Een echte aanrader.

zo 12 augustus 2018

P.

De nieuwe kaart was weer van een sublieme kwaliteit maar eerlijk gezegd had ik ook niet anders verwacht . Elk gerecht zorgde voor een ware smaakexplosie in de mond. Gelukkig hebben ze niks aangepast aan de amuses, want de Indische rijsttafel waar je mee begint hoort gewoon bij De Rozario. Vervolges krijg je allerlei gerechten die keurig worden gepresenteerd (zo mooi dat het eigenlijk zonde is om op te eten), met een uitleg wat het allemaal is. De bediening neemt alle tijd voor je en staat de hele avond voor je klaar om er een onvergetelijke avond van te maken. Vergeet ook niet de avond af te sluiten met koffie of thee want ook dat is altijd weer een beleving die bij De Rozario hoort. Team De Rozario ga vooral zo door en blijf vooral zo lekker spontaan met z’n allen, dan blijf ik zeker komen! Blij met zo’n gezellig toprestaurant in Helmond waar je je als gast echt verwent voelt.

za 11 augustus 2018

Maartje Van Vuure-Brouwers

Erg fijne avond gehad. Super smaak ervaring van wat we voorgeschoteld kregen.

vr 10 augustus 2018

E.

Avondvullend programma. Uitstekend gegeten en superfijne benadering van het personeel. Fijne ontvangst., kortom perfect.

vr 10 augustus 2018