no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant Dorp Vier

Restaurant Dorp Vier

Wij zijn Tim Swiers (25) & Ilan Van Vaerenberg (24). Beide hebben wij op Hotelschool Ter Duinen gestudeerd.

Restaurant Dorp Vier is een gastronomisch restaurant, waar we altijd een beleving willen brengen aan tafel. De smaak blijft uiteraard op de eerste plaats staan. Maar daar stopt het niet bij ons. We willen meer... We willen echt onze eigen visie laten zien. We zijn nog jong en willen elke dag opnieuw tot het uiterste gaan, om u te verbazen en te laten genieten.

Zo kan je bij ons terecht voor een 3- tot 6 gangen menu. Maar ook à la carte is geen enkel probleem, zo kan je bij ons zelfs terecht voor één gerecht. s'Middags kan je bij ons ook kiezen voor een twee gangen lunch menu.

Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen ontvangen.

Groetjes, Tim & Ilan
Restaurant Dorp Vier
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Pam Houtmeyers

De subtiele verscheidenheid van TOP- kwaliteitsproduckten, zorgen voor erg divers smakenpallet, met een uitstekende kwaliteits-prijsverhouding.

za 31 maart 2018

M. uit Herentals

Het was perfect!

do 15 maart 2018

Kristin De Smet

geweldig goed gegeten. tof interieur. ontspannen sfeer.verse produkten met originele smaken zonder te ver gezochte tierlanteintjes. we hebben een zeer aangename avond doorgebracht. een aanwinst in onze Kempen

vr 23 februari 2018

May Oostvogels

Net zoals vorige keer werden we weer aangenaam verrast door de creativiteit van de kok.....en het was heel lekker ! Ook de service was top.

do 22 februari 2018