account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Dujardin

Restaurant Dujardin

Restaurant Dujardin geeft u het beste culinair genot. Onze kaart biedt een wisselend maandmenu die kort of lang, met of zonder wijnarrangement kan besteld worden. Voor kleine hongers is er een bescheiden aanbod dat zowel klassiekers, als gerechten met een hedendaagse invloed bevat. Voor elk wat wils, ook voor kinderen en dat alles binnen een zeer aanvaardbaar gezinsbudget.

De keuken en de zaal worden netjes gescheiden door een automische geruisloze glazen schuifdeur met het rode bedijfslogo waar ik als chef met mijn medewerkers ons ding kunnen doen. De keuken is volledig nieuw: fornuis, toestellen, koeling én zo geplaatst dat de beschikbare ruimte optimaal en functioneel wordt gebruikt. De keuken is mijn trots, want hier vertrekken immers de mooi ogende smaakmakertjes op aangepaste borden naar hun eindbestemming: U, de klant.

Naast het culinair aanbod is ook de wijnkaart een voltreffer die met zorg door Eline wordt samengesteld. Echte grote klassiekers en verrassende wereldwijnen liggen samen in de rekken op U te wachten. Met gedrevenheid wordt de kaart en de opgediende gerechten voorgesteld. Onze wijnen worden vakkundig voorgesteld met zowel de beschrijving van het wijngebied, als van de gebruikte druivenrassen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Nazareth

Valentijn menu: heel lekker, mooie combinatie en een heel vriendelijke en efficiënte bediening.

do 14 februari 2019

Gaetan Courteyn

Lekker en verfijnd - gepaste porties - wijnarrangement aanrader - vriendelijke bediening

ma 24 december 2018

Geert De Rijcke

Zeer lekker eten met lekkere bijpassende wijnen en dit op een vriendelijke manier geserveerd in een rustig kader

do 22 november 2018

G.

Zoals steeds: TOP! Chef is een krak in zijn vak. Fijne keuken boordevol smaken en mooi gebracht. Aangename sfeer, leuke en gastvrije bediening! Wij kijken altijd uit naar het volgend maand/suggestiemenu :-)

za 22 september 2018