account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Dujardin

Restaurant Dujardin

Restaurant Dujardin geeft u het beste culinair genot. Onze kaart biedt een wisselend maandmenu die kort of lang, met of zonder wijnarrangement kan besteld worden. Voor kleine hongers is er een bescheiden aanbod dat zowel klassiekers, als gerechten met een hedendaagse invloed bevat. Voor elk wat wils, ook voor kinderen en dat alles binnen een zeer aanvaardbaar gezinsbudget.

De keuken en de zaal worden netjes gescheiden door een automische geruisloze glazen schuifdeur met het rode bedijfslogo waar ik als chef met mijn medewerkers ons ding kunnen doen. De keuken is volledig nieuw: fornuis, toestellen, koeling én zo geplaatst dat de beschikbare ruimte optimaal en functioneel wordt gebruikt. De keuken is mijn trots, want hier vertrekken immers de mooi ogende smaakmakertjes op aangepaste borden naar hun eindbestemming: U, de klant.

Naast het culinair aanbod is ook de wijnkaart een voltreffer die met zorg door Eline wordt samengesteld. Echte grote klassiekers en verrassende wereldwijnen liggen samen in de rekken op U te wachten. Met gedrevenheid wordt de kaart en de opgediende gerechten voorgesteld. Onze wijnen worden vakkundig voorgesteld met zowel de beschrijving van het wijngebied, als van de gebruikte druivenrassen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Heel sfeervol restaurant. De gastvrouw ontvangt jou met een glimlach. Het eten was zeer lekker en van zeer hoge kwaliteit. Dit is zeker een echte aanrader.

zo 15 september 2019

L. uit Asper

Zoals steeds bij Dujardin heel lekker gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening in een gezellig restaurant. Hopelijk staat het suggestie menu snel terug op de kaart.

za 17 augustus 2019

I.

Gezellig kader om lekker te eten. Eerlijk eten gemaakt van zuivere en goede ingrediënten en zonder veel franjes bereid. Prijs/kwaliteit ok!

do 15 augustus 2019

Bernadette Van Der Vennet

Alles heel lekker en kwalitatief !

vr 12 juli 2019