account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Dujardin

Restaurant Dujardin

Restaurant Dujardin geeft u het beste culinair genot. Onze kaart biedt een wisselend maandmenu die kort of lang, met of zonder wijnarrangement kan besteld worden. Voor kleine hongers is er een bescheiden aanbod dat zowel klassiekers, als gerechten met een hedendaagse invloed bevat. Voor elk wat wils, ook voor kinderen en dat alles binnen een zeer aanvaardbaar gezinsbudget.

De keuken en de zaal worden netjes gescheiden door een automische geruisloze glazen schuifdeur met het rode bedijfslogo waar ik als chef met mijn medewerkers ons ding kunnen doen. De keuken is volledig nieuw: fornuis, toestellen, koeling én zo geplaatst dat de beschikbare ruimte optimaal en functioneel wordt gebruikt. De keuken is mijn trots, want hier vertrekken immers de mooi ogende smaakmakertjes op aangepaste borden naar hun eindbestemming: U, de klant.

Naast het culinair aanbod is ook de wijnkaart een voltreffer die met zorg door Eline wordt samengesteld. Echte grote klassiekers en verrassende wereldwijnen liggen samen in de rekken op U te wachten. Met gedrevenheid wordt de kaart en de opgediende gerechten voorgesteld. Onze wijnen worden vakkundig voorgesteld met zowel de beschrijving van het wijngebied, als van de gebruikte druivenrassen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Heel lekkere lunch!

di 14 mei 2019

R. uit Merelbeke

Ik ben nog nooit ontevreden geweest bij jullie maar de moederdagmenu was uitstekend . Alles heeft ons enorm gesmaakt . Proficiat ! Mooie presentatie op het bord . De bediening was zeer goed . We kregen goede uitleg van wat er op ons bord lag . De dame die ons bediende was zeer vriendelijk .

vr 10 mei 2019

Vander Beken Danny B&B Dadivaro

de lunch was lekker, goede kwaliteit en het vlees perfect gebakken zoals gevraagd (saignant) service was prima : vriendelijk en verzorgd.

vr 10 mei 2019

Geert De Rijcke

Zoals gewoonlijk alles in orde zeer lekker gegeten bedankt Yves en Machteld

di 30 april 2019