account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Eden

Restaurant Eden

Restaurant Eden staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Wij prikkelen onze gasten met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten. Uit onze keuken komen alleen de meest verse producten. Bereid met aandacht, passie en liefde, en met respect voor het product. Ons concept is toegankelijk, maar we gaan wel voor de beste kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich op hun gemak voelen. De naam van ons restaurant is afgeleid van Garden of Eden of Hof van Eden. Hof van Eden staat voor weelderigheid en een luxueus leven. Het paradijs, vandaar de slang in ons logo. Dit is waar het bij ons om draait. De service en de producten moeten top zijn, en gasten moeten volledig in de watten worden gelegd.
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marlies Tump

Fantastisch genoten van een geweldig diner met fantastisch mooie bijpassende wijnen. Echt een belevenis.

za 02 juli 2022

Ton en Thea Berendsen

Mooie en verrassende combinatie van gerechten en heerlijk gegeten. Ook prima portionering, in het bijzonder bij het hoofdgerecht (niet te klein). Super dat ook goed rekening met onze eindtijd gehouden werd.

za 02 juli 2022

Jeroen de Man

Een geweldige ervaring met inderdaad met gebruik van vele verse ingrediënten. De combinatie met de wijnen was fantastisch. We hebben genoten.

za 18 juni 2022

Vanessa Donkers

Wederom heerlijk gegeten! Verrassende combinaties, heerlijke smaken en een zeer fijne bediening.

za 18 juni 2022