accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Eden

Contact

Restaurant Eden staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Wij prikkelen onze gasten met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten. Uit onze keuken komen alleen de meest verse producten. Bereid met aandacht, passie en liefde, en met respect voor het product. Ons concept is toegankelijk, maar we gaan wel voor de beste kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich op hun gemak voelen. De naam van ons restaurant is afgeleid van Garden of Eden of Hof van Eden. Hof van Eden staat voor weelderigheid en een luxueus leven. Het paradijs, vandaar de slang in ons logo. Dit is waar het bij ons om draait. De service en de producten moeten top zijn, en gasten moeten volledig in de watten worden gelegd.
  • Gault&Millau
  • Laadpaal auto
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Last minutes

Diner

voor 2 - 6 personen

do 28 september 2023

18:30

Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Onze score is een 9. Het was een geweldige avond! Heerlijk gegeten en bediening top!

za 23 september 2023

C.

Uitstekend gegeten!

za 09 september 2023

M.

Erg attent personeel, aandacht om iets te leren over je gasten en daar ook wat mee te doen. Erg lekker gegeten en gedronken. De rekening viel voor type establishment erg mee. Alleen maar pluspunten.

za 02 september 2023

Ben Olde Engberink

Alles was perfect. Smaak, bediening, tekst en uitleg en sfeer.

za 26 augustus 2023