account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon, eerste eetbar voor foodlovers gevestigd in voormalig treinwagon. Stoere broertje van Restaurant De Houtloods. Opening medio april*. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina en lees het hele verhaal op:
http://www.bd.nl/opinie/blogs/stadsgezicht/horecanieuws-treinwagon-geland-wordt-zusje-van-de-houtloods-1.6153873
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Liebregts

Uitstekende kwaliteit, prima timing en heel goede bediening! Het idee van de tijdsroute: leuk gevonden maar ik zou liever meer mogelijkheden hebben, zoals kunnen reserveren om bv 19.00 of 19.30. Maar we komen zeker terug!

za 23 maart 2019

C.

Wat een leuk en goed restaurant. Ze houden goed rekening met je allergieën of beperkingen met eten als je dat aan geeft. Echt top gedaan ! Wij komen zeker nog een keer terug.

za 23 maart 2019

CV de Krentebolioos tav Ton Van De Aa

Top locatie als je met een select gezelschap iets te vieren hebt met heerlijke gerechten en een hele persoonlijke service.

vr 01 maart 2019

M.

De medewerkers van de Wagon hebben hun uiterste best gedaan om ons familiefeestje te laten slagen. Bij aankomst boden ze aan om vanwege het schitterende zonnige weer de tafel voor 20 personen naar het terras te verplaatsen. Het arrangement van soep met rijk belegde boterhammen met vlees, vis en groenten was bijzonder vers en lekker. De kleinkinderen hebben gesmuld van de pannenkoeken en de boterhammen met hagelslag, ham en kaas. Er werd op tijd geïnformeerd naar de behoefte aan drankjes. Top!

zo 24 februari 2019