account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon, eerste eetbar voor foodlovers gevestigd in voormalig treinwagon. Stoere broertje van Restaurant De Houtloods. Opening medio april*. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina en lees het hele verhaal op:
http://www.bd.nl/opinie/blogs/stadsgezicht/horecanieuws-treinwagon-geland-wordt-zusje-van-de-houtloods-1.6153873
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Jasper Van der velden

Heel vriendelijk personeel, daardoor ook fijne relaxte sfeer

do 05 juli 2018

F.

Ontzettend lekker gegeten en fijn geholpen. Het personeel weet op een gepaste manier te vragen of je nog iets wil drinken of iets extra’s zou lusten. Leuk om te zien hoe het concept van treinen is doorgevoerd tot aan het geven van de rekening in een klein houten treinstel.

za 30 juni 2018

Ronald Kusters Brouwers Groenaannemers

Wederom een fantastische zakelijke bijeenkomst gehad. Ambiance en sfeer waren top. De wagon is zo'n typische plek in Tilburg waar je graag komt. Een aanwinst voor Tilburg en een echte landmark!

do 28 juni 2018

Esther Ruijters

Leuke plek, lekker buiten gezeten. Vriendelijke service en lekker eten. Werden zelfs later die dag nog gebeld omdat ze dachten dat we een boek hadden laten liggen. Netjes.

zo 10 juni 2018