no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon, eerste eetbar voor foodlovers gevestigd in voormalig treinwagon. Stoere broertje van Restaurant De Houtloods. Opening medio april*. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina en lees het hele verhaal op:
http://www.bd.nl/opinie/blogs/stadsgezicht/horecanieuws-treinwagon-geland-wordt-zusje-van-de-houtloods-1.6153873
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

Remco van Breda

Normaal is het al altijd genieten van verrassend lekkere gerechtjes geserveerd door uiterst vriendelijke bediening maar voor de lunch op onze trouwdag heeft De Wagon al onze verwachtingen overtroffen. Echt geweldig!

vr 18 mei 2018

H.

wij hebben hier mogen eten via een bon vanuit de quiet. met 4 personen hebben we heerlijk gegeten van het verrassingsmenu en gedronken. duidelijke uitleg over de verschillende drankjes en het menu. er werd voor 1 persoon rekening gehouden ivm een lactose allergie zij kreeg een aangepast nagerecht. kortom een zeer aangenaam uitje en zal het dan ook aanraden om daar eens binnen te lopen. vriendelijke groet hanny...siebe...iole en udo.

ma 30 april 2018

Naima Niya

info@resto-013.nl

ma 09 april 2018

R. uit Tilburg

We waren weer terug bij de Wagon: het was weer heerlijk!

ma 02 april 2018