account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon

De Wagon (het stoere broertje van Restaurant De Houtloods) is een eetcafé voor foodlovers dat zich bevindt in twee treinstellen uit 1900 tegenover de noordzijde van het station in Tilburg. Met de Wagon willen we een spoor achterlaten. Of dit nu een herinnering is aan het eten dat we serveren, de unieke eigen wijnen die we schenken of de beleving die we achterlaten wanneer je een feestje geeft. We geloven in creativiteit waarbij het geoorloofd is te ontsporen!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mieke Buiting

Wat een unieke leuke plek om een hapje en een drankje te doen! Eten in een treinwagon is al een leuke ervaring, maar daarbij was het eten en de bediening ook top!

ma 26 juli 2021

Anoniem

Heerlijk gegeten

vr 23 juli 2021

Nicole Geerlings

Heel leuk restaurant. Het was fijn weer, dus we zaten lekker buiten. Vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Voor een simpele ziel als ik vond ik de gerechtjes bijzonder. Fijne smaakcombinaties en prima porties!

za 17 juli 2021

J.

Eten in een wagon is een beleving op zich! Het eten is lekker, de bediening super vriendelijk en er heerst een fijne ambiance. Hier ga ik vaker terugkomen!

wo 07 juli 2021