account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon

Eetbar De Wagon, eerste eetbar voor foodlovers gevestigd in voormalig treinwagon. Stoere broertje van Restaurant De Houtloods. Opening medio april*. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina en lees het hele verhaal op:
http://www.bd.nl/opinie/blogs/stadsgezicht/horecanieuws-treinwagon-geland-wordt-zusje-van-de-houtloods-1.6153873
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Met onze afdeling hebben we een hartstikke leuke avond bij De Wagon gehad. Wij begonnen met een aparte sessie in de achterste wagon en hebben vervolgens heerlijk gegeten in de voorste wagon. We hebben alleen maar positieve reactie van onze collega's gekregen en raden iedereen deze locatie aan.

do 08 november 2018

E.

Met 10 vriendinnen hebben we heerlijk gegeten in De Wagon. Bediening was uitstekend en doortastend. Met een beetje doorvragen waarom 1 vriendin haar voorgestelde toetje niet wilde kwamen ze achter de werkelijke reden en maakte de kok alsnog een ander toetje.

za 03 november 2018

Rosemary van Liempt

Toffe tent met heerlijk eten! :-)

za 27 oktober 2018

Lucy Velden

We bezochten we met een gezelschap de laatste coupe van de Wagon voor een intiem etentje. Het was op alle fronten fantastisch: de locatie, een warme ontvangst en bediening en zooo lekker!! Verwelkomd door Sander gestart met verschillende voorgerechten die zinnenstrelend waren en naar meer smaakten.... hoofdgerechten naar keuze, waarvan de vegetarische verrassend was en de kip een topper! voor de afronding een keur aan prachtige zoete en hartige nagerechten. team van de Wagon bedankt, we hebben allemaal genoten!! Best place to be in Tillywood! graag tot een volgende reis!

zo 21 oktober 2018