accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Eetbar De Wagon

Contact

De Wagon (het stoere broertje van Restaurant De Houtloods) is een eetcafé voor foodlovers dat zich bevindt in twee treinstellen uit 1900 tegenover de noordzijde van het station in Tilburg. Met de Wagon willen we een spoor achterlaten. Of dit nu een herinnering is aan het eten dat we serveren, de unieke eigen wijnen die we schenken of de beleving die we achterlaten wanneer je een feestje geeft. We geloven in creativiteit waarbij het geoorloofd is te ontsporen!
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 8.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Cecile Van Berkel

Uitstekend eten. Flexibiliteit van personeel idem. Ipv van binnen eten, konden we met 14 personen toch buiten eten vanwege het mooie weer. 💚

zo 17 september 2023

C.

Heerlijk gegeten en bijzonder leuk personeel. Wij komen zeker terug!

zo 03 september 2023

T.

Heerlijk gegeten met mijn dochter en haar vriend! Verfijnde smaken en bereiding, net even wat anders, maar toch met beide benen op de grond. En dat alles in een gezellige ambiance van een treincoupé.

di 29 augustus 2023

J.

Erg leuke en lekkere ervaring met een grotere groep mensen (20 personen) Erg goede prijs kwaliteit verhouding omdat er geen kosten worden gerekend voor de locatie. Het walking dinner met 4 gerechten in combinatie met de borrelplanken was geschikt voor een middag en lange avond een volle buik.

za 26 augustus 2023