no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Flavours

Restaurant Flavours

Beste gast,

Welkom bij restaurant Flavours. Een uniek concept bij ons in de regio. Groots genieten van pure smaken en mooie wijnen. Dat alles in een huiselijke sfeer. Ongedwongen een heerlijk avondje uit! Wij zorgen, samen met ons personeel, voor een totaalbeleving…

Ron & Lindsay
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Y.

Super leuke avond gehad, de totaal beleving klopt. De bediening is top, de smaken zijn geweldig en de borden zijn net schilderijtjes. Ik kan iedereen aan raden om het zelf te gaan beleven.

za 28 april 2018

B.

A wonderful 7 Course Surprise Menu experience from start to finish. Quality ingredients beautifully prepared. Every dish served as it should be, including the perfectly under-cooked dishes ...Chef even accommodated my special Sweetbread request! Perfect (and some unusual) wine pairings, with excellent service from Aaron. Highly recommended.

wo 18 april 2018

Fred Kessels

Restaurant Flavours is een gezellig en overzichtelijk restaurant. De bediending doet zijn uiterste best om de klanten een avondvullend programma aan te bieden waarin eten en drinken goed op elkaar zijn afgestemd. Opvallend was ruimte waarin je gezellig kon dineren zonder het gevoel te hebben dat je de overige klanten aanwezig waren. Bij het reserveren van een wij arregement werd ons gevraagd of een leerling dat voor de eerste keer bij ons mocht proberen, deze jongen heeft ons perfect bediend en wist met veel passie ons te overtuigen van wat wij geserveerd kregen.

vr 13 april 2018

Astrid Van Daal

Het was weer helemaal top. Met vrienden geweldig genoten van een heerlijk en perfect verzorgd diner met fantastische wijnen.

vr 23 maart 2018