account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Flicka

Restaurant Flicka

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Mooi menu, passende lijn in smaken, heerlijke wijn ( goed wijnadvies van sommelier) die uitstekend combineerde met het hele menu. Service ook heel goed en attent.

do 17 september 2020

R. uit Almere

Vanaf de ontvangst tot en met het einde zeer hartelijk, vriendelijk, gastvrij behandeld. En dan nu de gerechten: een fantastische opbouw vanaf de amuses. Allemaal schitterend opgemaakt en gelardeerd met heerlijke sauzen. Verrassend en tevens bijzonder smaakvol was het vegatarische gerecht met o.a. bloemkool en notenboter! Maar wat ons betrof was de kalfswang en kalfsvlees g e w e l d i g. Dat daarna nog een kaasplanken kwam, met aansluitend koffie en friandises maakt onze avond compleet. Ook de hotelkamer is van alle gemakken voorzien, een aanrader, zodat je ook volop (geen Bob-arrangement) kan genieten van de aanwezige topwijnen.

za 12 september 2020

C.

We hebben weer heerlijk gegeten lieve leuke en kundige bediening allebei .

zo 06 september 2020

Harry Vos

Lang niet geweest , maar het was werkelijk fantastisch , van á tot z ! Volop prachtige nieuwe smaakjes bij het 6 gangen menu . Keurige bediening met volop tijd voor een praatje . En wat ze heel goed doen , is dat ze je herkennen , weten wat je wel en niet wilt , zodat je je heel welkom voelt . Ze wisten verdraaid ook nog wélke wijn ik de vorige keer uitgekozen had ! Super !

zo 06 september 2020