account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gastrobar Bij Vrienden

Gastrobar Bij Vrienden

Wij zijn Jeroen en Jolande Manders.
Chefkok en eigenaar Jeroen is al gedurende 20 jaar werkzaam in de horeca als gepassioneerde kok. “Mijn manier van koken is creatief. Smaken, kleuren en verschillende bereidingen tot één geheel verbinden”. Gastvrouw en eigenaresse Jolande is warm, hartelijk en stuurt vol enthousiasme met gastgerichte instelling haar team aan. “Met aandacht, zorg en gezelligheid wil ik mijn gasten compleet in de watten leggen”.

In een sfeervolle ambiance stellen wij alles in het werk om smaakvolle gerechten, bereid met verse, seizoensgebonden producten, met leuke wijn/bier-spijscombinaties voor u neer te zetten. Om u te laten proeven – te laten beleven – en te laten genieten.

Het is heel bijzonder om ons eigen restaurant hierin te mogen vestigen. Onze deuren staan voor u open en wij hopen u snel een keer te mogen ontmoeten.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Het was een fantastische High-Wine middag met familie. Het eten zag er heerlijk uit en smaakte nog beter. De wijnen pasten er mooi bij en voor de bob waren er lekkere alcoholvrije cocktails. De prijs/kwaliteit is meer dan goed. Complimenten aan het team en bedankt voor de goede zorgen !

zo 12 december 2021

M.

Gezellig, lekker, netjes. niet duur.

zo 28 november 2021

Robert Hexspoor

Het was weer gezellig druk en we hebben heerlijk gegeten.

vr 26 november 2021

Dick Bogers

We hebben wederom meer dan heerlijk gegeten en de gastvrijheid was weer als vanouds!

za 20 november 2021