account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Gerardushoeve

Restaurant Gerardushoeve

‘Bienvenue’ bij Hotel - Restaurant Gerardushoeve:

‘Goed dat u bent gekomen.’ Dat is de vertaling van het Franse Bienvenue. ‘Welkom!’ heet dat in het Nederlands of Willkommen in het Duits. Wat dit in de praktijk betekent, ervaart u zodra u Hotel Restaurant Gerardushoeve betreedt, gelegen in Epen op de allermooiste plek in het Limburgse Heuvelland. Het uitzicht vanaf ons weids panoramaterras biedt u letterlijk een blik op het buitenland (De Euregio): u kunt zien hoe de Belgische Ardennen en het Duitse Eifelgebergte naadloos in elkaar overvloeien. Onder dat uitzicht ervaart u wat Gastvrijheid voor ons betekent. Niet voor niets schrijven wij dat met een grote (én zachte) ‘G’. Die ‘G’ staat trouwens voor nog veel meer: Gezelligheid, Gemoedelijkheid, Gezondheid, Geluk, Genot en, niet te vergeten, Gastronomie.
Op het hoogste puntje van de Mergelland-route vindt u ons restaurant. In ieder jaargetij en op elk tijdstip geniet u van een ander decor.
Onthaasten kunt u op een van Nederlands mooiste plekjes, want bij ons herenigen zich inderdaad rust en ontspanning.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras