account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Goud

Restaurant Goud

Lieve GOUD gast,

We zijn er klaar voor!

De voorbereidingen zijn gedaan, de koelingen zijn gevuld, het GOUD is opgepoetst en de champagnes en wijnen staan koud. Vaak kregen wij het verzoek om ook de ronde tafels in de rest van de zaak in te “boxen”. Daarom hebben wij het restaurant aangepast naar de wens van onze gasten met alleen maar intieme ronde banken zodat u zowel zakelijk of met familie en/of vrienden cozy kunt genieten in uw eigen “box”.

Culinair is zoals u gewend bent van GOUD. Een menu met keuzes en uiteraard elke dag heerlijke producten naast de kaart die we op dat moment hebben kunnen inkopen.

Naast het restaurant zal ook de bar nog steeds een prominente rol spelen. U kunt heerlijk genieten van de cocktails en de bites die geserveerd worden. Echter u kunt ook lekker blijven zitten om de GOUD keuken experience te ondergaan.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Margaret Schuijlenburg

Heerlijke avond, super attente bediening, geweldig eten....een avond met een GOUDEN randje!!

za 02 juli 2022

Dick Huisman

Verrassende gerechten met een fantastische smaak explosie.

wo 29 juni 2022

Erica Kiep

Een geweldige inrichting en fantastisch eten! De cocktails waren ook fantastisch! Ik ben heerlijk verwend en Herman himself kwam ook nog even een praatje maken. Heel attent!

zo 26 juni 2022

Patricia Slagboom

Gewoon een feestje zo lekker de combinatie van alle smaken.

za 25 juni 2022