Resengo - Reserveer bij Restaurant Hemingway in Bergen Op Zoom friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant Hemingway

Restaurant Hemingway

Ons restaurant ligt midden in het centrum van Bergen op Zoom en draagt de naam Hemingway, gezien Ernest Hemingway bekend stond als een levensgenieter die goede spijzen en wijnen kon waarderen. Wij werken het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Verse grondstoffen worden dagelijks bij ons geleverd en wij willen je het beste bieden van de Brabantse Wal. Onze chef Sander Doggen creëert spannende combinaties en vernieuwt Franse klassiekers op een niet voor de hand liggende manier.
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

A.

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk

Do 22 februari 2018

R. uit Woensdrecht

Eten was voortreffelijk (verrassingsmenu). Bediening uiterst vriendelijk en met verstand van zaken. Een aanbeveling voor anderen.

Di 20 februari 2018

Arie Constandse

Ontvangst om 6 uur zoals afgesproken had iets beter gekund. Er passeerde herhaalde personeel zonder contact te maken. Daarna alles prima!!

Di 16 januari 2018

Mark Faasse

Verrassend, ook voor mijn tafelgenoten. Eigenlijk spijt dat ik geen vegetarische gerechten heb genomen, want 3 personen in mijn gezelschap waren daar enthousiast over. Terecht denk ik.

Ma 15 januari 2018