account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Hert

Restaurant Hert

RESTAURANT

Hert is gelegen te Turnhout, in het hart van Turnova. Op de bovenste verdieping van de turnova toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de Kempen. Hert staat voor een gastronomische beleving in alle openheid.

Nathalie is de rode draad door de zaal, niet alleen als gastvrouw maar ook als gepassioneerd sommelier. Nathalie en haar team nemen u mee in ons verhaal.

KEUKEN

Onder leiding van Alex brengt het team een pure keuken met respect voor natuur en omgeving. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen chefs en gasten.
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Danny Smits

Alles heel lekker en prachtig gereserveerd

vr 06 december 2019

Michael Terneu

Mooie menu waar niets op aan te merken viel. Prachtig kader. Het voelt en proeft wat naar t'Zilte. Als de ploeg zo blijft evolueren dan kan die ster niet achterwege blijven.

vr 06 december 2019

R. uit Dessel

Het was echt een ervaring. Compleet wauw ! Prachtig uitzicht, stijlvolle locatie, super lekker eten en beleefde vriendelijke bediening ! Aanrader tot en met !

do 05 december 2019

J. uit Turnhout

Het was heel lekker. Er werd goed rekening gehouden met de voedselallergie en lekkere alternatieven geboden.

wo 04 december 2019