account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Het Landgoed

Restaurant Het Landgoed

In Esbeek, aan de rand van landgoed De Utrecht, ligt restaurant Het Landgoed.
Gelegen aan verschillenden fiets en wandelroutes met ruime parkeer gelegeheid. Uitrusten, samenkomen, fijnproeven en genieten kan je binnen bij de openhaard of, waneer het weer het toelaat, buiten op het ruime terras.
Laat je voor lunch en diner culinair verrasen door onze keuken brigade.
Ook voor gezelschappen hebben we diverse mogelijkheden.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Altijd weer uitstekende service en geweldig eten! Voelt ook als thuiskomen, elke keer weer! Chapeau

wo 30 oktober 2019

Peter Van De Weyer

Zeer lekker met vakmanschap en creativiteit gebracht. Niet veel chefs durven de fazant zo brengen., Dan pas komt dit tot zijn recht. Ook de andere gerechten top. Dank aan keuken en bediening, beide super.

di 29 oktober 2019

C.

Prima eten met gezellige lieve vrienden

za 26 oktober 2019

Bart Oris

Zeer rustig, gezellig en met smaak ingericht interieur met zeer vriendelijk personeel en snelle bediening. De dressering van de borden was een streling voor het oog met veel aandacht voor detail. Daarbij waren de gerechten uitstekend klaargemaakt en was het een culinaire ervaring die voor herhaling vatbaar is! De prijs / kwaliteit was meer dan goed en we hadden eerlijk gezegd verwacht dat onze rekening meer ging zijn dan wat we uiteindelijk moesten betalen dus bij deze mijn complimenten aan jullie hele team om voor een zo’n democratische prijzen, zo’n exclusieve service aan te bieden! Bedankt voor de mooie ervaring!

za 19 oktober 2019