account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Het Landgoed

Restaurant Het Landgoed

In Esbeek, aan de rand van landgoed De Utrecht, ligt restaurant Het Landgoed.
Gelegen aan verschillenden fiets en wandelroutes met ruime parkeer gelegeheid. Uitrusten, samenkomen, fijnproeven en genieten kan je binnen bij de openhaard of, waneer het weer het toelaat, buiten op het ruime terras.
Laat je voor lunch en diner culinair verrasen door onze keuken brigade.
Ook voor gezelschappen hebben we diverse mogelijkheden.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mpm van Loon

Het was geweldig! We werden hartelijk ontvangen en kregen een prachtige plek op het terras, onder de pergula. We hebben het 6 gangen diner gehad. Een aanrader; het was heerlijk en het waren stuk voor stuk prachtige kunststukken op ons bord.Ook voor een aangepast dieet was alle aandacht. (terwijl het van te voren niet aangekondigd was). Kortom, voor herhaling vatbaar. nb en erg attente en vriendelijke bediening.

za 25 juli 2020

A.

Lekkere lunch, vriendelijk personeel. Kindvriendelijk

zo 19 juli 2020

Leo vd Kraan

Het is heerlijk op het ruime terras. Onder het zonnedoek blijf je lekker droog met een klein regenbuitje. Fijn zo kan je nu heerlijk genieten van de smakelijke gerechten.Er is voor ieder wat wils! De verzorging is uitstekend en vriendelijk. Heerlijk na de opgesloten tijd ben je er echt weer even uit.

za 11 juli 2020

L.

Het was TOP

za 27 juni 2020