account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Het Seminar

Restaurant Het Seminar

Het Seminar…….Hemels genieten.

Even weg uit de sleur van alledag. Achterover leunen en je lekker laten verleiden. Dat kan bij restaurant & ons “Culinair” kooktheater. In de sfeervolle ambiance van dit voormalige klooster staan wij klaar om u eens echt te verwennen.

Hemelse gerechten met het beste wat onze streek en het seizoen te bieden heeft, puur natuur en dagvers. Een romantische omgeving waar je vanzelf een beetje rozig van wordt; lekker lui op de loungebank, warm bij de open haard of prinsheerlijk aan de hoge "keuken" tafels. De bediening is er alles aan gelegen om alle wensen te vervullen. Als dat geen verleidelijk idee is….

Ook toe aan een paar uurtjes hemel op aarde? We zien u graag in Het Seminar.


Wat mooi is, moet je mooi laten. Dat is onze filosofie, niet te moeilijk doen. Puur en eerlijk zijn de toverwoorden in onze keuken. Waar het kan, gebruiken we biologische ingrediënten, langzaam gegroeid en vol smaak. Of het nou een amuse is die de zinnen prikkelt, een van onze gerechten waar je met je ogen dicht van geniet of een toetje dat de zonde meer dan waard is.

Alle kaartgerechten zijn “kleine” gerechten op zich. Ons advies is om 3 gerechtjes p.p. te bestellen.

Indien u wilt kunnen wij de gerechten midden op tafel neerzetten, het ‘sharing” principe, zodat u hiervan met elkaar “ culinair” kunt genieten

U kunt zich natuurlijk ook laten verrassen door onze keukenbrigade met hun meest favoriete gerechten.
Al onze menu’s eindigen met een dessert.


Ook is het Seminar geschikt voor presentaties, vergaderingen en teambuildingsdag.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Een heerlijke avond in het Seminar, met verrassende gerechten en interessante wijnen. Bijzondere bereidingen en smaken. Fijne ontvangst en bediening. Het gezelschap was ook aangenaam dus we hebben genoten.

vr 17 januari 2020

Hisca Weggeman

Voor de 3e keer op rij met Kerst hier gegeten. Het was weer genieten. Wat een mooie gerechten. Verrassende combi, s, heerlijk smaken, mooi opgemaakt en niet te vergeten de bijpassende wijnen. Superleuk en vriendelijk personeel maakt dat onze avond helemaal perfect was. Bedankt!

wo 25 december 2019

G.

Zoals altijd een feestje om hier verwend te worden qua bediening, eten, (alcohol vrije) drankjes en entourage met compleet nieuw interieur. Het straalt rust en ruimte uit en het blijft sfeervol en warm. Het ideaal om van grond tot mond te werken spreekt erg aan. Complimenten voor het hele team

wo 25 december 2019

Michiel Brouwer-Cummins

Wij hebben in november gekozen voor een viergangenmenu. Het eten was heerlijk en af en toe met zeer verrassende smaken.

vr 15 november 2019