account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Horseele

Restaurant Horseele

Een sterrenchef in een voetbalstadion, het is een unieke combinatie waarvoor Danny Horseele en KAA Gent samen zorgen in de Ghelamco Arena.

Danny Horseele, met meer dan 40 jaar ervaring en door Gault-Millau in 2008 verkozen tot chef van het jaar, kreeg in 2000 van Michelin een tweede ster toebedeeld in zijn restaurant het Molentje.

In november 2013, slechts 3 maanden na de opening van restaurant Horseele plaatste de sterrenchef zichzelf in een recordtempo terug op de gastronomische kaart in Vlaanderen. Hij haalde in één week tijd een 16 op 20 in de Gault-Millaugids van 2014 en slaagde er andermaal in om een Michelinster te veroveren in de gelijkaardige gids voor het jaar 2014.

De chef-kok, die op het toppunt van zijn kunnen staat, kan zich in zijn nieuwe restaurant voor de volle honderd procent op de culinaire kant richten en zijn tientallen jaren ervaring en vakmanschap voor zich laten spreken.
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Waasmunster

Verrassende locatie en zeer mooi en warm ingericht. De chef kan nog steeds ongelooflijk goed koken, net zoals hij deed in het Molentje. Maar mee met de trends van nu en op sterrenniveau. Zowel menu als a la Carte, wat wil je nog meer ? De stijl met mooi poreselein en decoratie heeft hij ook meegenomen. Perfecte bediening. Aperitief ik de fantastische bar kan enkel als je vroeg reserveert (19u, wat wij deden) en genoten daar van het uitzicht en de amuses. Een aanrader ! En naar parkeerplaats hoef je ook al niet te zoeken, pal voor de deur en wordt je terug betaald dmv ticketje. .

za 05 oktober 2019

T.

Zeer sterke service, lekker en voldoende! De gerechten ook met zorg aangepast aan onze noden.

vr 27 september 2019

sally vandecasteele

Altijd weer lekker in een unieke setting en dit met uitstekende bediening.

di 24 september 2019

S.

Superlekkere lunch en in gezellige setting!

wo 04 september 2019