account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Horseele

Restaurant Horseele

Een sterrenchef in een voetbalstadion, het is een unieke combinatie waarvoor Danny Horseele en KAA Gent samen zorgen in de Ghelamco Arena.

Danny Horseele, met meer dan 40 jaar ervaring en door Gault-Millau in 2008 verkozen tot chef van het jaar, kreeg in 2000 van Michelin een tweede ster toebedeeld in zijn restaurant het Molentje.

In november 2013, slechts 3 maanden na de opening van restaurant Horseele plaatste de sterrenchef zichzelf in een recordtempo terug op de gastronomische kaart in Vlaanderen. Hij haalde in één week tijd een 16 op 20 in de Gault-Millaugids van 2014 en slaagde er andermaal in om een Michelinster te veroveren in de gelijkaardige gids voor het jaar 2014.

De chef-kok, die op het toppunt van zijn kunnen staat, kan zich in zijn nieuwe restaurant voor de volle honderd procent op de culinaire kant richten en zijn tientallen jaren ervaring en vakmanschap voor zich laten spreken.
  • 1 *
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Merelbeke

Wow! Allen daarheen! Danny Horseele is back! Ineens niet minder dan drie nieuwigheden die de kwaliteit verbeteren sinds ons laatste bezoek in Augustus 2020: 1. De Sommelier. Uitstekend bij het gerecht passende verrassende wijnen, wat ons betreft foutloos. 2. De Patissier. Het beste brood dat we ooit aten in verschillende variaties, het is een topgerecht op zich. 3. De Kaasmeester. Uitstekende selectie perfect geaffineerde kazen... en met dat brood van de Patissier een hemels genot: doen! Niet vergeten te melden dat het menu uitstekend is met zeer mooie smaak architectuur en texturen. De oesters zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Dat zat al goed bij Danny Horseele, maar de bovenstaande drie punten er bovenop maakten dit een verrassend heerlijke ervaring voor ons. Prachtig gewoon. En we zijn wat gewend... een behoorlijke concurrent in Gent die prijs / kwaliteit de kroon spant.

di 21 september 2021

Sarah Geldolf

Zeer mooie avond! Zeker een aanrader! Bedankt aan het volledige team.

za 18 september 2021

Sjoerd De Clerck

Stijlvolle omgeving, uitstekende bediening, en het belangrijkste, verfijnde, 'rijke' gerechten met vaak verrassende ingredienten perfect gebracht. Een aanrader !

wo 15 september 2021

Estercam Sven

Het was even zoeken waar we moesten zijn toen we uit de lift kwamen, maar daarna werden we hartelijk ontvangen. Dat mijn vrouw geen alcohol drinkt werd onmiddellijk opgelost met het voorstel de wijn door mocktails te vervangen. Deze pasten bij elk gerecht, wat erg gewaard werd. Het eten was voortreffelijk, mooi gepresenteerd en super lekker. De koffie en hapjes kregen we in de bar waar we gezellig konden nagenieten.

vr 10 september 2021