account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Horseele

Restaurant Horseele

Een sterrenchef in een voetbalstadion, het is een unieke combinatie waarvoor Danny Horseele en KAA Gent samen zorgen in de Ghelamco Arena.

Danny Horseele, met meer dan 40 jaar ervaring en door Gault-Millau in 2008 verkozen tot chef van het jaar, kreeg in 2000 van Michelin een tweede ster toebedeeld in zijn restaurant het Molentje.

In november 2013, slechts 3 maanden na de opening van restaurant Horseele plaatste de sterrenchef zichzelf in een recordtempo terug op de gastronomische kaart in Vlaanderen. Hij haalde in één week tijd een 16 op 20 in de Gault-Millaugids van 2014 en slaagde er andermaal in om een Michelinster te veroveren in de gelijkaardige gids voor het jaar 2014.

De chef-kok, die op het toppunt van zijn kunnen staat, kan zich in zijn nieuwe restaurant voor de volle honderd procent op de culinaire kant richten en zijn tientallen jaren ervaring en vakmanschap voor zich laten spreken.
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Thomas Lamers

Alles was perfect. Hier gaan kwaliteit en service hand in hand. Ook het interieur is zeer smaakvol en origineel .

do 15 november 2018

Sven Peleman

Quick lunch is een aanrader!

do 08 november 2018

Luc De Donder

Van begin tot einde was het bezoek voortreffelijk. Het onthaal was leuk en gepersonaliseerd, de menukeuze werd niet opdringerig aan de man gebracht met een geapprecieerd vleugje humor, van amuses tot en met de koffie kunnen wij terugkijken op een heerlijke avond. Plezant was ook 'de zonnebank' voor het gras van de Ghelamco Arena. Dat was er gratis bij. Ze zien ons hier nog terug.

wo 07 november 2018

L.

Uitstekende prijs/kwaliteit. Zeer aangenaam verrast van de quick lunch.

do 18 oktober 2018