account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Horseele

Restaurant Horseele

Een sterrenchef in een voetbalstadion, het is een unieke combinatie waarvoor Danny Horseele en KAA Gent samen zorgen in de Ghelamco Arena.

Danny Horseele, met meer dan 40 jaar ervaring en door Gault-Millau in 2008 verkozen tot chef van het jaar, kreeg in 2000 van Michelin een tweede ster toebedeeld in zijn restaurant het Molentje.

In november 2013, slechts 3 maanden na de opening van restaurant Horseele plaatste de sterrenchef zichzelf in een recordtempo terug op de gastronomische kaart in Vlaanderen. Hij haalde in één week tijd een 16 op 20 in de Gault-Millaugids van 2014 en slaagde er andermaal in om een Michelinster te veroveren in de gelijkaardige gids voor het jaar 2014.

De chef-kok, die op het toppunt van zijn kunnen staat, kan zich in zijn nieuwe restaurant voor de volle honderd procent op de culinaire kant richten en zijn tientallen jaren ervaring en vakmanschap voor zich laten spreken.
  • 1 *
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

J. uit Ardooie

Lekker gegeten in een mooi kader

di 03 juli 2018

Til Moor

Daar wij de enigste reservatie waren die dag hadden wij het restaurant voor ons alleen. Wat wel een unieke ervaring is. Het eten was subliem en top, allemaal evengoed tot in de puntjes afgewerkt telkens met aangepaste wijnen. En voor een lunch meer of voldoende, wij zijn voldaan van tafel gegaan! Bij de reservatie vermeldt dat het de verjaardag was van mijn partner en na het dessert kreeg hij nog een verrassing een chocoladetaartje met Happy Birthday, vonden wij heel attent van het restaurant! Bedankt voor de goede bediening en het lekkere eten!

di 12 juni 2018

S. uit Gent

Unieke ervaring! Mooi kader, uitstekende service. Het personeel hoorde dat we Frans spraken en hebben ons de hele avond in het Frans bediend. Het eten was verrukkelijk. Echt op alle vlak TOP.

za 09 juni 2018

Rudi Verheyden

Zeer lekker gegeten, uitstekende bediening. Zeker een aanrader!

vr 01 juni 2018