no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant Horseele

Restaurant Horseele

Een sterrenchef in een voetbalstadion, het is een unieke combinatie waarvoor Danny Horseele en KAA Gent samen zorgen in de Ghelamco Arena.

Danny Horseele, met meer dan 40 jaar ervaring en door Gault-Millau in 2008 verkozen tot chef van het jaar, kreeg in 2000 van Michelin een tweede ster toebedeeld in zijn restaurant het Molentje.

In november 2013, slechts 3 maanden na de opening van restaurant Horseele plaatste de sterrenchef zichzelf in een recordtempo terug op de gastronomische kaart in Vlaanderen. Hij haalde in één week tijd een 16 op 20 in de Gault-Millaugids van 2014 en slaagde er andermaal in om een Michelinster te veroveren in de gelijkaardige gids voor het jaar 2014.

De chef-kok, die op het toppunt van zijn kunnen staat, kan zich in zijn nieuwe restaurant voor de volle honderd procent op de culinaire kant richten en zijn tientallen jaren ervaring en vakmanschap voor zich laten spreken.
  • 1 *
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

A. uit Sint-Amandsberg

Supervriendelijke bediening, heerlijke maaltijd. Stukje taart met kaarsje erop :-) gekregen voor de verjaardag van m'n lunchpartner, vonden we geweldig! Tafeltje gevraagd met zicht op het veld, ook zo gekregen! Blijft onze jaarlijkse plek voor de verjaardagslunch!

vr 13 april 2018

Thomas Lamers

Geweldige locatie. Top interieur. Wij hebben heel lekker gegeten.

wo 04 april 2018

Jean Pierre Martens

Zeer goede ontvangst van iedereen .

di 27 maart 2018

L. uit Gent

Super lekker eten in een mooi en aangenaam kader. Super bediening door een bekwaam team.

vr 23 maart 2018