account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Horseele

Restaurant Horseele

Een sterrenchef in een voetbalstadion, het is een unieke combinatie waarvoor Danny Horseele en KAA Gent samen zorgen in de Ghelamco Arena.

Danny Horseele, met meer dan 40 jaar ervaring en door Gault-Millau in 2008 verkozen tot chef van het jaar, kreeg in 2000 van Michelin een tweede ster toebedeeld in zijn restaurant het Molentje.

In november 2013, slechts 3 maanden na de opening van restaurant Horseele plaatste de sterrenchef zichzelf in een recordtempo terug op de gastronomische kaart in Vlaanderen. Hij haalde in één week tijd een 16 op 20 in de Gault-Millaugids van 2014 en slaagde er andermaal in om een Michelinster te veroveren in de gelijkaardige gids voor het jaar 2014.

De chef-kok, die op het toppunt van zijn kunnen staat, kan zich in zijn nieuwe restaurant voor de volle honderd procent op de culinaire kant richten en zijn tientallen jaren ervaring en vakmanschap voor zich laten spreken.
  • 1 *
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit merelbeke

We hebben ontzettend lekker gegeten! Weeral! De wijn was super en de bediening heel erg vriendelijk. We komen zeker terug!

za 17 oktober 2020

K. uit Melle

Mooie setting, superlekker eten en vriendelijke bediening.

vr 02 oktober 2020

J. uit Merelbeke

gezellig kader/gemoedelijke ontvangst/professionele bediening/bediening met kennis van zaken. Geeft bij elk bezoek zin om terug te komen. Quick lunch perfekt.

do 01 oktober 2020

K.

Na in de loop van het jaar 3x te moeten afzeggen door corona omstandigheden eindelijk dan toch nog eens in Horseel geraakt. Het kader blijft schitterend, de bediening uitstekend en de maaltijd heerlijk. De quick lunch is een ongelooflijke prijs-kwaliteit verhouding

wo 30 september 2020