account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Huis de Wiers

Restaurant Huis de Wiers

Restaurant Huis de Wiers is een begrip waar klassiek en modern samensmelten in volledige harmonie. Aan de rand van het plaatsje Vreeswijk, naast de jachthaven, is het voormalig Landhuis Huys Wiers uit de zeventiende eeuw, opnieuw opgetrokken in een moderne eigentijdse stijl.
Onder de schitterende authentieke kruisgewelven in het gerestaureerde souterrain is een restaurant gecreëerd waarin verschillende doelgroepen zich kunnen vinden in het beste van een klassieke omgeving en een moderne stijl.

Onze kaart wisselt elke 2 maanden.
Naast a la carte serveren wij ook diverse menu's:

Carte Blanche Menu van de Chef:
3-gangen: 33,50
4-gangen: 37,50
5-gangen: 42,50

4 Gangen wisselend Seizoensmenu: 48,50
Wij serveren ieder seizoen een speciaal 4 gangen menu, voorbeelden zijn ons:

-4 Gangen Aspergemenu
-4 Gangen Schaal en Schelpdierenmenu
-4 Gangen Wildmenu
-4 Gangen Ijsselmeermenu
-4 Gangen Black Angus Menu
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marjolein van de Donk

Heerlijk gegeten, wij hadden het verrassing menu en het was top!

wo 10 juli 2019

M.

Ontzettend genoten hier, van de prachtige sfeervolle locatie, de vriendelijke service en het voortreffelijke eten. Wat een aanrader en wij komen zeker terug!

wo 10 juli 2019

M.

Mijn laatste bezoek was al weer even geleden sinds de verbouwing van ongeveer 4 jaar terug, maar wat ziet het er nog steeds fantastisch uit zeg! Vooral de vloerbedekking die overgaat op de muur vind ik heel mooi. Daardoor is de akoestiek ook nog eens heel prettig, iets wat niet vanzelfsprekend is met kruisgewelven als plafond. Sinds een tijd is er ook een glazen wand in het eerste gedeelte van het restaurant, daardoor is deze ruimte ideaal voor een kleine zakelijke bijeenkomst, maar ook zeker voor een intiem, private diner. Wij hebben genoten van de lunch!

ma 08 juli 2019

Paul van Rompu

Wat is het toch heerlijk om bij Sanne en zijn team te verblijven. Prachtig opgemaakte gerechten met een wijde variatie aan smaak. Ons gezelschap van 17 t/m 64 jaar oud genoot zienderogen.

vr 28 juni 2019