no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Breda

Humphrey's Breda

Wilt u gezellig uit eten in Breda dan is Humphrey's Restaurant Breda echt iets voor u en uw gezelschap. In het centrum van Breda, op een steenworp afstand van de Grote Markt met een prachtig uitzicht op de beroemde Onze Lieve-Vrouwekerk, huisvest het imposante pand op de hoek van de Catharinastraat en het Kasteelplein de Bredase vestiging van Humphrey’s.

Kenmerkend voor het restaurant in Breda is de hoge ruimte met daarin zijn prachtige vide. Door zijn vele knusse hoekjes is deze eetgelegenheid uitermate geschikt voor een gezellig intiem diner, maar bestaat er ook de mogelijkheid om met een groot gezelschap te tafelen.

In de zomermaanden beschikken wij over een terras midden op het Kasteelplein waar het op een mooie zomeravond goed toeven is. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Breda

We hebben lekker gegeten en de bediening was echt heel vriendelijk.

vr 15 juni 2018

J.

vlotte en vriendelijke bediening, lekker en divers eten in een goede hoeveelheid

za 09 juni 2018

K. uit Breda

Vriendelijk personeel, heerlijk eten. Echt een plek waar ik graag terug kom, zeker straks na de verbouwing. Een heel klein dingetje, als welkom krijgen we een stukje brood met olijfolie en kruidenboter. Super lekker natuurlijk en dit ook gewoon blijven doen. De hoeveelheid brood is eigenlijk altijd hetzelfde ook wanneer ik met meer mensen ga eten. Misschien een tip om dit naar ratio mensen te geven?

vr 01 juni 2018

Anoniem Goverde

Bedankt we hebben genoten van een heerlijke maaltijd

ma 21 mei 2018