account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Leeuwarden

Humphrey's Leeuwarden

Wilt u gezellig uit eten in Leeuwarden dan is Humphrey's Restaurant Leeuwarden echt iets voor u en uw gezelschap. Na een grondige verbouwing van meer dan 6 maanden is deze voormalige antiekzaak omgetoverd naar de grootste Humphrey’s vestiging van Nederland.

Doordat het pand is opgedeeld in verschillenden zalen: de winkel, de opkamer, de ridderzaal, de bibliotheek en de zilverzaal, hebben wij de mogelijkheid om kleine tot zeer grote groepen apart te laten zitten. Met meer dan 300 zitplaatsen is er genoeg plek voor iedereen.

Op het terras gelegen aan de gracht van de Nieuwestad is het in de zomermaanden goed toeven. Zit u liever iets meer beschut dan kan dat op een zomeravond ook op onze binnenplaats. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

H. uit Heemskerk

Het is al wat jaartjes geleden, dat we ook bij jullie waren, vlak Voor de rest, de kerstboom op het binnenplaatsje maakte toen veel indruk! Ook toen uitstekende servic, daar is niets aan veranderd! En het eten ook heerlijk, dat hebben we onthouden en nu we weer in Leeuwarden zijn, wisten we meteen, we gaan weer bij jullie eten!

ma 06 augustus 2018

K. uit Leeuwarden

Er werd prima ingespeeld op 2 glutenvrije gasten. Dank !

vr 03 augustus 2018

J. uit Medemblik

vlotte bediening, beleefd en attent

vr 27 juli 2018

Monique Zuidweg

We hebben heerlijk gegeten. De bediening was vriendelijk. Mooie locatie, dus voor herhaling vatbaar. Sonja en Monique. 😀

wo 25 juli 2018