no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Zwolle

Humphrey's Zwolle

Wilt u gezellig uit eten in Zwolle dan is Humphrey's Restaurant Zwolle echt iets voor u en uw gezelschap. Humphrey’s Zwolle is gelegen in het centrum van deze oude Hanzestad, gevestigd in een statig historisch pand aan de Melkmarkt.

Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor.

Speciaal voor de gezelschappen vanaf 10 personen beschikken wij over aparte ruimtes. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Ingeborg Boddeke

Ik was te laat door een enorm groot ongeluk op de A28 (ruim een uur) mijn tafelgenotes hadden dat gemeld en dat was geen enkel probleem. De ontvangst was super vriendelijk, ze kwamen gelijk naar mij toe om te vragen of alles goed was. Het eten is er altijd heel lekker, goede porties en keus voor iedere smaak. En de prijs is altijd een super meevaller. Wij komen heel graag terug!!

do 31 mei 2018

M. uit URk

Keurige, vlotte bediening. Heerlijk eten, lekker buiten onder een zonnescherm en mooie ambiance!

ma 21 mei 2018

M. uit Hattem

Heerlijk !

zo 20 mei 2018

M. uit Zwolle

Wij komen graag weer terug in juni met een gezelschap van 5 man! Het was weer geweldig

za 19 mei 2018