account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Enschede

Humphrey's Enschede

Wilt u gezellig uit eten in Enschede dan is Humphrey's Restaurant Enschede echt iets voor u en uw gezelschap. Om de hoek van het bruisende centrum en midden in het Muziekkwartier van Enschede vindt u de meest oostelijke vestiging van Humphrey’s Restaurants.

Het moderne pand ademt achter haar deuren de sfeer en ambiance uit zoals u die u van ons gewend bent. Verdeeld over 2 etages biedt deze vestiging mogelijkheden genoeg. Of het nu gaat om een intiem diner voor 2 of een bijzondere avond uit met een groter gezelschap, de mogelijkheden zijn volop.

Bovendien bevindt zich op de bovenste etage een dakterras waar u zomers heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's. Reserveren kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook bellen met het restaurant (053 - 4837763).
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Enschede

Geweldig hoe ze het hebben opgelost ivm dessert. Mijn man is diabetes patiënt. Bijna nergens wordt daar rekening mee gehouden. Top!!!

wo 19 september 2018

S.

Duidelijke menukaart met ruime keuze tegen een scherpe prijs. Ook denken ze met je mee wat je wel en niet op je bord wil hebben. Daarnaast een top locatie midden op de oude markt, een echte aanrader!

vr 14 september 2018

M. uit Oegstgeest

Ik heb op de dag van vertrek al de enquête ingevuld. Alles prima.

do 13 september 2018

P. uit Glanerbrug

Gezellig restaurant leuk mensen

wo 29 augustus 2018